Bogdan Cuzma a castigat cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta

Bogdan Cuzma a castigat cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta
  • Marele Premiul al Orasului Brasov a fost castigat de Bogdan Cuzma
  • In cadrul Grupei N, cel mai rapid pilot a fost Calin Manitiu
  • Categoria 2 Roti Motrice a fost castigata de Gabriel Ene
Distribuie pe Facebook

La bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX, pilotul Bogdan Cuzma a castigat Marele Premiu al Orasului Brasov.

Dupa etapele de la Rasnov si Paltinis, a sosit randul Brasovului sa gazduiasca cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, pe Drumul Poienii, unul dintre cele mai apreciate trasee din Romania.

Cursa care l-a omagiat pe regretatul Eugeniu Ionescu Cristea, s-a desfasurat in conditii de temperaturi ridicate, iar lungimea traseului a fost extinsa cu 2 kilometri fata de anii precedenti.

Din cauza unor probleme tehnice la cutia de viteze a masinii sale, Cuzma nu a putut lua startul in mansa a doua de antrenamente cronometrate, dar, din fericire, problema a fost rezolvata pentru cursa propriu zisa, iar pilotul timisorean a castigat ambele manse de concurs.

Marele Premiu al Orasului Brasov

Locul al doilea a fost adjudecat de Horatiu Ionescu Cristea, nepotul celui care a obtinut de-a lungul carierei 36 de titluri de campion national. La bordul Ferrari-ului sau 458 Challenge, Horatiu a obtinut al doilea rezultat in prima mansa de concurs si cel de-al treilea in mansa secunda.

Marele Premiu al Orasului Brasov

Dupa ce si-a imbunatatit timpul cu peste 3 secunde in mansa secunda, pilotul Lucian Radut a terminat Marele Premiu al Orasului Brasov pe locul trei.

In cadrul grupei N, Calin Manitiu a iesit victorios la Brasov iar locul doi a fost ocupat de Alexandru Mitoi. Podiumul a fost completat de Ion Nicolae.

Marele Premiu al Orasului Brasov

Categoria 2 Roti Motrice a fost castigata de Gabriel Ene si a sa Honda Civic Type R, pilotul bucurestean reusind astfel sa se claseze al optulea in clasamentul OPEN.

Acesta a fost urmat pe podium de Andrei Serban, iar ultima treapta i-a revenit lui Claudiu Ciuca.

In timp ce Istvan Soos a castigat Grupa A, locul al doilea a fost ocupat de catre Manu Mihalache, iar podiumul a fost completat de Ciprian Ciobotariu.

Ultimii dar nu cei din urma sunt castigatorul grupei Diesel, Costi Stratnic, Dorin Alexandrescu, cel mai rapid pilot in categoria masinilor istorice, si Matei Stancu, cel mai rapid pilot debutant.

Marele Premiu al Orasului Brasov

Etapa a 4-a a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc la Ranca si se va desfasura in perioada 9-10 iulie.

Sursa foto: Rally Cow

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Marele Premiu al Orasului Brasov
mai multe