CNVC 2011: Performantele perseverentei

CNVC 2011: Performantele perseverentei
Sebastian Stanciu, pilotul sustinut in 2011 de BCR Asigurari in cadrul Grupei N a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, pleca foarte increzator catre cele doua etape care s-au desfasurat in acest sfarsit de saptamana la Baia Mare. Revenit in calendarul competitiilor automobilistice dupa o pauza de cinci ani de zile, Trofeul Maramuresului Ambient a provocat cei patruzeci de piloti aliniati la start la o evolutie pe un traseu foarte frumos, cu sectoare de viteza dar si cu portiuni foarte tehnice.
Distribuie pe Facebook
Suprafata covorului asfaltic de pe DN 18 a readus in prim plan dilemele setarilor pentru masinile de concurs, insa, in cazul lui Sebastian, acestea au fost rezolvate ca de fiecare data de catre echipa de asistenta Colina Motors, care i-au pregatit perfect Mitsubishi-ul Lancer Evo 7 pilotului bucurestean. Sambata, in etapa a-XI-a, Sebastian Stanciu a spart gheata si s-a clasat pentru prima oara in acest sezon pe podium, rezultatul fiind obtinut la finalul ultimei manse de concurs.

" Am plecat foarte optimist catre Baia Mare, traseul fiind unul nou pentru toata lumea. Am crezut in sansa mea pana la capat si am luptat pentru ea pana in ultima clipa, rezultatul obtinut fiind unul excelent pentru mine. Ma aflu la prima clasare pe podium in acest sezon la Grupa N, probabil cea mai disputata grupa, daca ne uitam peste numele si experienta concurentilor" declara Sebastian Stanciu la finalul zilei de sambata.

In acest weekend perseverenta a inlocuit cu brio principalul aliat al lui Sebastian Stanciu din acest sezon, ploaia. Increzator dupa rezultatul foarte bun obtinut in prima etapa a Trofeului Maramuresului, Sebi a reiterat evolutia din ziua anterioara si in etapa a XII-a, desfasurata duminica. O noua clasare pe locul trei al Grupei N si a doua prezenta din acest weekend in Top 10 al Clasamentului Open, l-au facut pe Sebastian sa declare : " Ziua de astazi a fost una si mai dificila. Dupa trei urcari nu foarte reusite din cele doua manse de antrenamente cronometrate si prima de concurs, George si Ionut de la Colina Motors au reusit sa-mi redea increderea si au gasit modalitatea sa ma determine sa pilotez si eu la fel de bine precum imi pregatesc ei masina. Din nou ultima mansa de concurs a facut diferenta si pentru acest lucru vreau sa le multumesc celor doi".

Sebastian Stanciu este sustinut in acest sezon de BCR Asigurari, Konica Minolta, Search Corporation, AMV Grup Construct si Autosolution. Urmatoarele etape se vor desfasura pe probele de la Ranca, campionatul urmand a se incheia cu dubla de la Rasnov.

Distribuie pe Facebook
mai multe