CNVC 2011: Ruxi a implinit 40 de curse

CNVC 2011: Ruxi a implinit 40 de curse
Anul trecut, Ibiza TDI (Ruxi) pilotata de Andrei Mitrasca a fost singura masina care a terminat toate etapele de coasta. Anul acesta, Ruxi a implinit 40 de curse incheiate fara abandon imediat dupa etapele de la Sinaia.
Distribuie pe Facebook
"Etapele de la Sinaia au fost extraordinare. Lume multa, organizare excelenta, atmosfera unica. Planul a fost sa castig grupa A3 si sa adun cat mai multe puncte la categoria 2 Roti Motrice. Pana la urma am facut chiar mai mult. Duminica am fost toata ziua mult sub timpii principalilor concurenti, dar in ultima urcare am reusit sa intorc rezultatul. Sunt foarte fericit ca am ajuns la final si ca am implinit 40 de curse consecutive fara abandon", a declarat Andrei Mitrasca, castigatorul grupei A3 in etapele IX si X si ocupantul locului III la categoria 2 Roti Motrice din etapa a X-a.

Dupa o zi de vineri cu targetul indeplinit la grupa A3 si diesel, etapa de duminica se anunta mult mai grea. Ploaia i-a pus probleme Ibizei diesel si inainte de ultima mansa de concurs se afla dezamagitor de jos in clasamente. Ultima urcare de concurs a insemnat insa o revenire extraordinara care i-a adus lui Andrei un podium nesperat la categoria 2 Roti Motrice.

"Sper sa pot continua pana la sfarsitul sezonului fara sa am experienta vreunui abandon si sa pot sa ma lupt pana la ultima urcare de la Rasnov pentru un loc cat mai bun in clasament. Il felicit pe Vlad Oprea, primarul din Sinaia pentru organizare si pentru faptul ca a participat el insusi in concurs"

Sustinut de la-service.ro si mcchip-dkr.ro, Andrei si Ruxi se afla in continuare la conducerea clasamentelor A3 si diesel si pe un onorant loc doi in clasamentlui automobilelor cu 2 roti motrice. Urmatoarele etape se vor desfasura la Baia Mare, Ranca si Rasnov.

Distribuie pe Facebook
mai multe