CNVC 2011: Trei ani fara abandon

CNVC 2011: Trei ani fara abandon
Dupa ultimele etape de la Rasnov, Ruxi poate sa se odihneasca linistita. Andrei ii va lipi un autocolant cu "Cea mai fiabila masina de coasta" si va decide daca dragostea dureaza trei ani sau mai multi. In trei ani de cand se sustin reciproc, Ruxi si Andrei nu au abandonat nicio cursa, fiind singurii care terminat toate cele 46 de etape de la inceputul lui 2009.
Distribuie pe Facebook

Planurile pentru 2011 tinteau locul I la diesel si un loc pe podiumul clasei A3 dar pana la urma a fost mult mai bine. Titlul la categoria A3 a fost luat imediat dupa etapele de la Baia Mare iar cel de la Automobile diesel era o simpla formalitate inainte de Rasnov. Mai mult, Ruxi s-a vazut nevoita inainte de etapele de la Rasnov sa apere un loc podiumul final la categoria Automobilelor cu 2 Roti Motrice. Si pentru al doilea an consecutiv, a reusit. Intr-o categorie unde s-au remarcat piloti si bolizi foarte puternici, mai mult nu a fost posibil.

"Pentru prima oara, la Rasnov am fost cinci masini diesel intr-o etapa de coasta. Ma bucur ca aceasta categorie prinde consistenta. Era putin aiurea sa mi se spuna "seful tractoristilor" si "tractoare" sa fie doar doua. In plus, Mihai Avram nu e mai putin sef ca mine. A fost mult mai aproape decat o arata clasamentul. A fost ciudat insa sa ma lupt cu prietenul meu Costi Stratnic pentru podiumul la doua roti motrice dar amandoi stim ca l-am batut la puncte si nu la viteza. La Rasnov s-a vazut cat de departe sunt de el, asa ca moral, cel putin, podiumul este al lui.

Sunt foarte fericit ca am reusit inca un sezon complet fara niciun abandon. Suntem doar trei piloti care am facut lucrul asta in 2011. Unul este Catalin "Robotu" Cismaru iar celalat este Sorin Iliescu. Sa fiu in compania lor, chiar si intr-o categorie nescrisa este o performanta in sine. A fost un an extraordinar."

In 2011, Ruxi a fost ingrijita si sustinuta in Campionat de "La Service", McChip-DKR.ro si dealerul Alto Syncro/ Avia Motors. Fara ei, "Seful tractoristilor" ar fi urmarit desfasurarea Campionatului National de Citeza in Coasta Dunlop 2011 de pe margine.

Distribuie pe Facebook
mai multe