CNVC 2011: Un intrus pe o proba de raliu

CNVC 2011: Un intrus pe o proba de raliu
Pentru Costi Stratnic etapele de la Baia Mare au fost mai grele ca niciodata. Cu o masina complet nepotrivita unui traseu denivelat, Costi a trebuit sa compenseze din pilotaj comportamentul nervos al unei suspensii de circuit. Mai mult decat atat, el venea dupa accidentul de la Sinaia care l-a obligat sa refaca complet masina de curse. Chiar si asa, cele doua locuri doi la debutanti au fost rezultate mai mult decat multumitoare.
Distribuie pe Facebook
"Intre etapele de la Sinaia si cele de la Baia Mare am avut un adevarat maraton pentru refacerea masinii. Am reusit totusi sa o pregatesc cu ajutorul lui Aurelian 'Dode' Andronache, caruia vreau sa ii multumesc astfel pentru efort si sa ajung cu masina complet refacuta la start. Cu toate ca nu m-am simtit in largul meu pe denivelari, traseul foarte frumos si masina mult mai bine inchegata m-au ajutat sa fiu competitiv in ambele zile. Voi incerca sa imi pastrez prima pozitie in clasamentul debutantilor si sper ca la Ranca si Rasnov sa pot sa scot la iveala adevaratul potential al masinii", a declarat Costi Stratnic.

Cu doar patru etape inainte de final, Costi este lider al categoriei debutantilor si in carti pentru a-si rezerva un loc pe podiumurile grupei H, H3 si 2 Roti Motrice. Urmatoarele etape vor avea loc la Ranca, in 9 - 11 septembrie. Costi Stratnic este sustinut in 2011 de Omniasig, RCI Leasing si Flamicom, Dealer Dacia-Renault.


Credit Foto: rallyphoto

Distribuie pe Facebook
mai multe