CNVC DUNLOP 2012, Hora domina in Cupa Resita

CNVC DUNLOP 2012, Hora domina in Cupa Resita
Hora a facut spectacol pe Valea Domanului si a castigat ambele duble resitene ale CNVC DUNLOP 2012.
Distribuie pe Facebook
Etapele a V-a si a VI-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, disputate in acest sfarsit de saptamana pe Valea Domanului, la Resita, au fost adjudecate de Lucien Hora.
Pilotul resitean s-a impus pe traseul sau de casa in ambele etape din CNVC Dunlop 2012 disputate in ultimul weekend al lunii iunie, consolidandu-si prima pozitie in clasamentul general al competitiei. Desi in etapa de vineri, Hora iesea in decor pe prima urcare de antrenamente si realiza al cincilea timp in prima mansa de concurs, la finele zilei, pilotul monopostului Lola si-a adjudecat si cea de-a patra victorie consecutiva obtinuta in actualul sezon de coasta. In etapa de vineri, protagonistii Lucian Raduta, Mihnea Dutescu, Catalin Cismaru si Daniel Onoriu au dat emotii spectatorilor prin schimbarile imprevizibile de clasament de la o mansa la alta. Cu Mihnea Dutescu in frunte dupa o mansa de antrenamente si cu Lucian Radut cu cel mai bun timp in prima mansa de calificari, podiumul final a fost format din Lucien Hora pe prima treapta a podiumului, Lucian Radut pe a doua si Daniel Onoriu luand bronzul etapei.
In etapa de duminica toate mansele, atat cele de antrenament, cat si cele de concurs, au avut aceeasi structura top 3, Hora fiind primul, Lucian Raduta al doilea si Daniel Onoriu al treilea. La finele zilei, Hora si-a adaugat a cincea victorie consecutiva in palmaresul sezonului 2012 si isi consolideaza prima pozitie in clasamentul general al CNVC Dunlop 2012 la un ecart de 36 de puncte fata de urmatorul clasat, Lucian Raduta. Pilotul de grupa A se detaseaza pe locul doi la general de urmaritorul sau, Mihnea Dutescu, si se impune categoric la grupa A. Odata cu etapele resitene, Daniel Onoriu marcheaza cel de-al treilea podium in CNVC Dunlop 2012 si urca pe locul patru in clasamentul general al competitiei, devansandu-l pe vicecampionul sezonului 2011, Paul Andronic, cu numai un punct.
Cupa Resita a contat ca a treia dubla in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 si a aliniat 40 de concurenti la start in etapa de vineri si 38 in cea de duminica. Urmatoarea etapa a CNVC Dunlop 2012 va avea loc la Sinaia in perioada 27-29 iulie a.c.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2012