CNVC DUNLOP 2012, prima confruntare de la Rasnov

CNVC DUNLOP 2012, prima confruntare de la Rasnov
Distribuie pe Facebook
Cel mai mare numar de participanti la o etapa de viteza in coasta din Romania va lua startul sambata pe traseul de la Rasnov
Bucuresti, 15 iunie 2012 - 99 de concureti vor lua startul sambata in a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012. Printre participanti se numara si campionul national en titre de raliuri, Valentin Porcisteanu.
Weekendul 16-17 iunie 2012, rezervat in calendarul competitional al FRAS celei de-a doua duble a CNVC Dunlop 2012, se anunta unul incendiar pe traseul de viteza in coasta de pe Valea Cetatii Rasnov. Organizatorii competitiei au anuntat un numar record de participanti pentru etapa de sambata, ce va conta ca a doua etapa in campionat, dupa anularea etapei de sambata de la Teliu, si se asteapta la un numar cel putin la fel de mare de inscrisi si pentru etapa de duminica.
Dupa un debut stangaci, intrerupt frecvent de o vreme caprisoasa cu ploi puternice si de incidente consistente si imprevizibile, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 se anunta deja ca unul foarte disputat, jocurile pe clase fiind dejucate odata cu participarea unor nume importante ale automobilismului romanesc in etapele rasnovene de viteza in coasta. La randul sau, Lucien Hora, motivat de anularea primei etape a campionatului, va pune din nou la bataie performanta monopostului Lola pentru o noua victorie in actualul sezon de coasta. Iesirea in decor a pilotului bucurestean Daniel Onoriu in etapa de duminica a Trofeului Teliu a pus sub semnul intrebarii prezenta acestuia la startul etapelor de la Rasnov, dar prezenta sa printre primii pe lista de inscrisi a alungat orice indoiala, competitia devenind cu atit mai intensa cu cat si motivatia pilotului bucurestean este mai mare. De la start nu vor lipsi nici forta rosie, Paul Andronic, si nici Catalin Cismaru.
Trofeul Rasnov conteaza ca a doua dubla a Campionatul National de Viteza in Coasta DUNLOP 2012 si grupeaza etapele a doua si a treia din campionat. Urmatoare dubla de viteza in coasta se va desfasura la Resita, pe Valea Domanului, in perioada 29 iunie - 1 iulie.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe