Daniel Onoriu dedica victoriile sale fratelui lui Liviu Varciu

Daniel Onoriu dedica victoriile sale fratelui lui Liviu Varciu
Pe Daniel Onoriu si Liviu Varciu ii leaga o prietenie frumoasa, inca de cativa ani. Pasiunea comuna pentru masini puternice a fost inca un pas in apropierea dintre cei doi: "Pe Liviu trebuia sa-l iau in dreapta mea ca si copilot la una din competitiile de anul trecut, dar atunci am avut probleme cu masina si a trebuit sa amanam. Poate anul asta nu va rata etapa de la Sinaia, care se apropie in cateva saptamani", a declarat campionul national la viteza in coasta.
Distribuie pe Facebook
Pasionat de masini frumoase si puternice era si fratele lui Liviu, Ionut Varciu, decedat in 2009 intr-un accident de circulatie: "Nu ne-am cunoscut personal, dar stiu ca Ionut facea parte din aceleasi club de strada cu masini tunate ca si mine, numai ca el era in Constanta. Cand Liviu se uita la filmele cu accidentele mele de cand am fost in coma in spital, a avut un moment de tristete cumplit si mi-a povestit tragedia. Si-ar fi dorit ca eu si Ionut sa ne cunoastem si sa stam sa povestim despre pasiunea noastra. Nu a fost sa fie, dar i-am promis lui Liviu ca prima victorie pe care o voi avea la curse in campionat va fi in memoria lui Ionut", a continuat Daniel Onoriu.
Acum cateva zile, Daniel Onoriu a reusit sa urce din nou pe prima treapta a podiumului si i-a dedicat victoria lui Liviu Varciu, in memoria lui Ionut: "Anul acesta m-am intors in campionatul de viteza in coasta, am facut o echipa noua, Extreme Racing Team, alaturi de pilotul craiovean Mihnea Dutescu. Eu inca ma acomodez cu masina in configuratia noua, am si avut pauza 1 an si jumatate si imi revin incet, dar sigur. Suntem amandoi in lupta pentru locul 1, atat la grupa si clasele noastre, cat si in clasamentul pe echipe. Vreau sa incep o campanie si pentru atentionarea asupra accidentelor de strada care nasc tragedii. Ma voi implica alaturi de cluburile de strada care fac astfel de proiecte."
Liviu a fost emotionat de gestul prietenului sau si a tinut cu emotie cupa victoriei in mana, depanand amintiri frumoase despre Ionut: "L-am iubit enorm si as fi dat orice sa aiba si el norocul lui Daniel sa supravietuiasca accidentului".
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2012