Daniel Onoriu isi continua performantele in CNVC

Daniel Onoriu isi continua performantele in CNVC
  • Dupa etapa de la Rasnov, Daniel Onoriu s-a deplasat la Straja pentru Alba Motor Challenge 2013
  • Pilotul bucurestean a avut probleme cu masina, insa nu a renuntat si s-a impus in prima mansa
  • Onoriu introduce iubitorii de motorsport printr-un film care rezuma participarea sa la Straja
Distribuie pe Facebook

Prezent weekendul trecut la Alba Iulia pentru a lua startul in cadrul ultimei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta din 2013, Daniel Onoriu a reusit sa-si domine mai toti adversarii pe traseul de la Straja.

Pilotul bucurestean s-a impus ca lider in prima mansa de concurs: “Am venit la Alba Iulia increzator, mai ales ca pe acest traseu am reusit sa obtin cea mai frumoasa victorie impotriva profesorului meu Titi Aur. Aici, tot cu masina defecta, fara treapta a treia de viteza, diferenta intre mine, locul 1 si Titi Aur, locul 2 a fost un record in acest sport: de 6 secunde. In plus, inca mai detin recordul pe acest traseu. De 4 ani incoace, niciun pilot nu a reusit sa-mi doboare timpul de 1.40 sec cu un turism”, a declarat Daniel Onoriu.

Pilotul bucurestean a revenit la etapa de la Rasnov, dupa un an de absenta, cu un proiect nou: “La Rasnov am participat neantrenat, cu o masina noua, dar totusi neterminata din punct de vedere al setarii electronice. Am stabilit ca la Alba Iulia sa continuam setarea masinii. Sambata seara, dupa calificari, au sosit electronistii din Ungaria, au setat masina la capacitate maxima si functiona impecabil. Nu-mi venea sa cred ce masina puternica am. Duminica dimineata am facut primele doua urcari cu electronistul in dreapta pentru a verifica cum functioneaza masina in regim de concurs, dar, surpriza, s-au constatat mai multe probleme: motorul intrerupea si echipa de tehnicieni mi-au interzis participarea”.

“Nu ma intereseaza! Eu urc si cu masina stricata!”

Dupa etapa de la Rasnov, Daniel Onoriu s-a deplasat la Straja pentru Alba Motor Challenge 2013, competitie la care pilotul bucurestean a reusit o plasare pe locul 1 in prima mansa de concurs in ciuda tuturor problemelor cu masina. “Am oprit la finish, in locul unde se dau timpii ca sa aflu cate secunde am pierdut din cauza intreruperilor motorului. Nu-mi venea sa cred! Mi-am dominat adversarii si am reusit locul 1.”

“Mecanicii mi-au spus ca trebuie sa renunt, sa ia masina in Ungaria sa o regleze. Nu au fost de acord sa mai urc in cea de-a doua urcare de concurs. Le-am spus: o conduc asa. Si am reusit locul 3. Daca pentru cei de acasa a fost un rezultat care nu ma reprezinta, pentru mine si pentru cei de la fata locului care stiau problemele masinii, a fost un rezultat incredibil. Mi-am pus intrebarea ce timp as fi scos daca motorul ar fi fost setat 100%. Mai mult ca sigur bateam cu mult recordul stabilit tot de mine in 2009.”

Editia de anul viitor a Campionatului National de Viteza in Coasta ia startul in luna mai, Daniel Onoriu avand planuri indraznete pentru sezonul 2014. “Pentru sezonul 2014 sper ca participarile mele sa ridice nivelul campionatului, dar si spectaculozitatea acestuia. Foarte multi fani si spectatori au considerat ca rezultatele previzibile din cauza participarii monopostului din ultimii ani au diminuat mult interesul fata de acest sport. Cu proiectul Evo Rocket terminat pentru sezonul urmator, sunt convins ca voi reusi sa inving si monopostul.”

Daniel Onoriu la Alba Motor Challenge 2013

Considerat unul dintre cei mai populari piloti din Campionatul National de Viteza in Coasta, Daniel Onoriu introduce iubitorii acestui sport in lumea sa printr-un film care rezuma participarea sa la Alba Motor Challenge 2013. In materialul video respectiv sunt scoase in evidenta toate trairile unui pilot de top din Romania, dar si acele lucruri din spatele “cortinei” care, de obicei, nu sunt vazute de catre publicul larg.

Distribuie pe Facebook
mai multe