Etapa a II-a Campionatul National de Viteza in Coasta - la Rasnov

Etapa a II-a Campionatul National de Viteza in Coasta - la Rasnov
Duminica, 10 mai, va avea loc la Rsnov cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta.
Distribuie pe Facebook

Traseul si programul sunt identice cu cele de vineri, mai exact startul se va da la orele 8 :30 in apropierea motelului Acapulco si vor avea loc 5 urcari pe coasta nlungime de 4.2 km apartinand drumului ce leaga orasul Rasnov de Poiana Brasov.

Dupa ce a invins in prima etapa, cea de vineri, Daniel Onoriu se va prezenta la start cu acelasi obiectiv, locul I. Misiunea sa va fi ingreunata cel mai probabil de Horatiu Ionescu Cristea, care incepe sa se obisnuiasca cu ineditul sau bolid, Osella PA 20S. Timpi foarte competitivi au obtinut vineri si Puiu Rusu , Paul Andronic, Silviu Dumitrescu sau Titi Aur.

La grupa A lucrurile par mai linistite, Lucian Boroianu neavand un adversar pe masura in absenta resiteanului Mircea Padurean. Un duel interesant putem urmari la grupa N, unde Catalin Cismaru va ataca din nou primul loc, alaturi de Liviu Savu si Dan Anton Luncan. Asadar, toti fanii sportului cu motor sunt asteptati la Rasnov incepnd cu orele 8 :00 cand se va nchide circulatia, pana in preajma orelor 17 :00 cand etapa cu numarul 2 va lua sfarsit. Premierea va avea loc in jurul orelor 18 :00.

Distribuie pe Facebook
mai multe