Horatiu Ionescu Cristea isi ia revansa in fata lui Onoriu

Horatiu Ionescu Cristea isi ia revansa in fata lui Onoriu
Weekend-ul automobilistic autohton a luat sfarsit in stil mare. Dupa ce vineri, in cadrul primei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, Daniel Onoriu a reusit sa se impuna in fata lui Horatiu Ionescu Cristea, in etapa a doua, desfasurata astazi, lucrurile s-au inversat, castig de cauza avand de aceasta data Horatiu.
Distribuie pe Facebook
La bordul unui bolid construit special pentru acest tip de curse, Osella PA 20S, propulsat de un motor BMW de 3000 cmc, pilotul bucurestean a reusit sa scada din timpii de vineri si sa se impuna la finalul cursei in fata lui Onoriu, ce s-a confruntat cu probleme de directie. Pe pozitia a treia s-a clasat multiplul campion national, Titi Aur, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX de grupa H.

La grupa A situatia a fost calma, Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) impunandu-se fara nici un fel de problema. Din nou in urma sa s-au clasat Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo VIII) si Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo VI). Clasamentul grupei N a fost din nou castigat de Catalin Cismaru (Mitsubishi Lancer Evo IX), urmat de Marco Tempestini (Subaru Impreza N15) si de Dan Anton Luncan (Subaru Impreza N11). La juniori s-a impus tot Vlad Teodor (Opel Kadett GSI), urmat de Bogdan Craciun (Opel Astra GSI ) si de Dragos Lelutiu (Honda Civic).

Urmatoarele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta se vor desfasura la Alba Iulia in perioada 12-14 iunie.










Distribuie pe Facebook
mai multe