Ion Nicolae participa pentru prima data la o etapa de CNVC cu o masina integrala

Ion Nicolae participa pentru prima data la o etapa de CNVC cu o masina integrala
Pilotul Ion Nicolae, singurul concurent ce alearga in CNVC pe o Alfa Romeo 147 GTA la grupa A3, a facut o pauza de la alergatul cu doua roti motrice si va participa in acest week-end la etapa de la Ranca cu un Mitsubishi EVO la grupa A5.
Distribuie pe Facebook

Ion Nicolae va lua startul maine in etapa cu numarul 9 de la Ranca din Campionatul National de Viteza in Coasta 2012 la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX. Desi nu a mai concurat la grupa A5 niciodata, sau pe o masina cu tractiune integrala, totul trebuie sa aiba un inceput, asa ca acesta va avea loc in acest week-end.

"Am avut mai demult un EVO IX, dar de strada, nu de concurs. Dar cum orice pilot din CNVC iti poate spune, mersul pe traseu organizat este complet diferit fata de condusul legal in oras. Ma simt pregatit sa trec de la 2 roti motrice la o masina integrala si sunt sigur ca voi face din etapa aceasta un bun mijloc de antrenament in care sa ma obisnuiesc cu masina" spune Nicolae.

Prima etapa de la Ranca are loc maine, urmand ca a doua zi de concurs sa fie duminica. Circuitul de concurs este unul spectaculos si foarte apreciat de catre pilotii din Romania.

Ion Nicolae este sustinut in aceasta etapa de catre: Apa Nova, Viarom, Dalkia, Environment Sport, Acvatot, KLAR Professional.

Distribuie pe Facebook
mai multe