Lupta pe sutimi de secunda la Campulung pentru a mentine neintrerupt un sir de sapte victorii

Lupta pe sutimi de secunda la Campulung pentru a mentine neintrerupt un sir de sapte victorii
Distribuie pe Facebook

Editia a VI-a a Sarbatorilor Argesului si Muscelului a inclus in acest an "Trofeul Campulung Muscel" care a reprezentat etapele a XI-a si a XII-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Peste 70 de piloti s-au aliniat la startul competitiei desfasurate in acest an, in premiera, pe traseul Leresti - Voina, in zona Barajului Rausor.

Dacia Logan, masina pregatita cu profesionalism la Service Auto Serus pentru a fi cel mai puternic Logan din Romania, a reusit sa reconfirme pozitia de cel mai rapid automobil din concurs la clasa H2 depasind marci precum VW Golf 2, Seat Ibiza, Honda Civic, Toyota Celica, Citroen, Peugeot, Mitsubishi Lancer EVO 6, Suzuki Swift, BMW etc. Dupa sapte victorii in etapele Campionatului National de Viteza in Coasta, Dacia Logan nu numai ca este lider incontestabil la clasa H2 (masini preparate cu cilindree de pana la 1600 cmc), dar a depasit si masini din clase superioare. Totusi, intre locurile 1 si 2 a avut loc un adevarat duel la 3 sutimi de secunda, in care amandoi pilotii au reusit sa isi imbunatateasca performantele de la o zi la alta cu 2-3 secunde.

Serus Racing Club, echipa din spatele campionului clasei H2 din 2011, a functionat perfect si in acest sfarsit de saptamana, pilotul Bogdan Rusea reusind o noua dubla victorie la finalul celor doua zile de concurs. "Ma bucur mult pentru cele doua victorii de sambata si duminica. Au fost curse stranse, foarte frumoase pe un traseu de viteza cu cateva viraje foarte tehnice care iti pot aduce victoria sau abandonul. Multumesc echipei tehnice Serus care mi-a pregatit o masina excelenta si sponsorului Total Lubricants care ne sprijina in campionat. Profesionalismul lor a facut dintr-o masina fiabila si performanta precum Dacia Logan, o masina practic imbatabila. Speram sa mentinem aceste rezultate bune pana la sfarsitul campionatului.

De asemenea, weekendul a fost pentru mine chiar perfect pentru ca am avut ocazia sa concurez alaturi de tatal meu. Vremea a fost superba, suprafata de concurs a fost foarte buna, iar spectatorii au fost alaturi de noi in numar impresionant si doresc sa le multumesc pe acesta cale pentru aplauze si incurajari." erau gandurile lui Bogdan Rusea la finalul zilei de duminica.

Prezenta lui Bogdan Rusea in Campionatul National de Viteza in Coasta este sustinuta de Service Auto Serus si Total Lubrifiants Romania. Iata si declaratia lui Marius Amir - director local de vanzari Total Lubricants Romania: "Este incredibil cat de mult conteaza concentrarea, increderea si functionarea ireprosabila a masinii. Am avut emotii, e omeneste sa mai si gresesti, dar am si simtit ca nu avem cum sa pierdem in ciuda scorului foarte strans. As putea spune ca secretul consta in seriozitatea cu care toata echipa a fost obisnuita sa trateze totul de la pregatire, la verificari, recunoastere. Calitatea totala pe care o practicam atat la fabrica Total Lubricants, cat si la Dacia sau in service-ul Serus ne-a intrat tuturor in sange."
Distribuie pe Facebook
mai multe