Morcov, absent motivat de la CNVC Resita

Morcov, absent motivat de la CNVC Resita
Dupa dezastrul produs in cea de-a IV-a etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta care s-a desfasurat la Teliu, si care a avut ca rezultat avarierea masinii de concurs VW Golf MK1, Valentin Cimpoeru a luat hotararea sa pregateasca o noua masina de concurs.
Distribuie pe Facebook
Astfel, o alta caroserie de VW Golf MKI a inceput sa fie pregatita imediat dupa etapa de la Teliu, Valentin fiind constient ca timpul pana la urmatoarea etapa care urmeaza sa aibe loc la Resita este foarte scurt. Din pacate, masina inca nu a fost finalizata si "Morcov" a fost pus in postura de a renunta la participarea de la Resita, concentrandu-si astfel eforturile pentru ca masina sa fie gata pentru etapa de la Sinaia, etapa de suflet a lui Valentin.

Morcov: "Din pacate, masina inca nu este gata, in acest moment aflandu-se in stadiul pregatirii pentru vopsit, urmand ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa fie gata vopsita. Imi pare foarte rau ca nu pot participa la frumoasa etapa de la Resita, cu toate ca m-am gandit la un moment dat sa fac o surpriza si sa particip cu Dacia 1300, la fel cum am participat si anul trecut, dar timpul scurt si resursele financiare m-au determinat sa renunt la aceasta idee si sa ma concentrez exclusiv pe constructia Golf-ului. Daca totul decurge bine ne vom vedea la Sinaia, etapa care pentru mine a insemnat debutul in CNVC."

Distribuie pe Facebook
mai multe