MUSCEL RACING CONTEST - 31 iulie-2 august

MUSCEL RACING CONTEST - 31 iulie-2 august
31 iulie 2 august The Hatters si Primaria Municipiului Campulung Muscel impreuna cu Brothers Motorsport organizeaza Campulung Muscel Weekend on Wheels, un concept care transforma doua etape din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009 intr-un spectacol al adrenalinei si pasiunii pentru sportul cu motor.
Distribuie pe Facebook

Participantii - pilotii profesionisti din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009 vor avea ocazia pe parcursul celor doua zile sa isi testeze masinile si indemanarea intr-o competitie a cailor putere la turatie maxima pe un traseu care a intrat in circuitul celor mai spectaculoase etape din campionat.

Public
- Atmosfera de sarbatoare automobilistica asigurata de organizatori precum si numarul mare de pasionati care participa de obicei la aceasta etapa, ne determina sa estimam un numar de aproximativ 10.000 de spectatori. Competitia si spectacolul vor fi la cele mai inalte cote, si vor avea un public numeros asigurat prin activitatile pregatite pentru amatori, oferindu-le ocazia unica de a participa la un eveniment alaturi de piloti consacrati, de a se apropia de acest sport intr-un mod activ, de a vedea demonstratii si de a participa la concursurile pregatite de organizatori, cu premii si surprize pe patru roti.

Implicarea spectatorilor alaturi de piloti si presa in intreaga desfasurare a evenimentului urmareste popularizarea sportului cu motor, schimbarea perceptiei de competitie exclusivista si atragerea unui numar cat mai mare de participanti si spectatori.

Etapele a VII-a si a VIII-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009

Cele doua etape inscrise in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009 se vor desfasura in zilele de 31 iulie si 2 august, pe un traseu situat in jurul Municipilui Campulung Muscel, pe DN 73A, Mateias, in conditiile organizatorice agreate de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, cu sprijinul si suportul logistic al acesteia si va alinia la start cei mai importanti piloti din CNVC si Campionatul National de Raliuri.

Parcul inchis, Centrul organizatoric, centrul de presa, startul festiv, scena si locul de desfasurare al festivitatii de premiere vor fi in centrul orasului Campulung Muscel, in fata Primariei, unde atmosfera de spectacol automobilistic va fi asigurata prin decorarea specifica, muzica, sonorizare pe proba, MC, TV Screen-uri si alte efecte speciale care vor transforma orasul in principalul centru de intalnire al pasionatilor sportului cu motor din toata tara.

Concursuri pentru amatori

Organizatorii pregatesc pentru spectatori, concursuri cu intrebari din istoria sportului cu motor din Romania, care se vor desfasura on line pe site-ul evenimentului cat si la fata locului, cu premii in promotionale si cateva premii speciale constand in posibilitate de a seconda in drepta pilotii profesionisti pe traseul de VC in antrenemantele cronometratet din mansa de Duminica.

Program
Joi 30 Iulie: Conferinta de presa, verificari tehnice, inscrieri
Vineri 31 Iulie: 8.00-16.00 Etapa a VII-a din Campionatul Natioanl de Viteza in Coasta Dunlop 2009
Vineri 31 Iulie: 18.00 Festivitate de premiere, conferinta de presa
Sambata 01 August: Verificari tehnice, inscrieri
Sambata 01 August: 20.00 Barbeque pentru piloti, ziaristi, vedete
Duminica 2 August: 8.00 16.00 Etapa a VIII-a din Campionatul Natioanl de Viteza in Coasta Dunlop 2009

Duminica 2 August: 18.00 Festivitate de premiere, conferinta de presa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2009