Muscel Racing Contest - Silviu Dumitrescu realizeaza surpriza

Muscel Racing Contest - Silviu Dumitrescu realizeaza surpriza
Muscel Racing Contest, a 7-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta a avut parte de un final neasteptat, sau mult asteptat.Pilotul bucurestean Silviu Dumitrescu, care piloteaza un monopost Dallara a reusit sa coboare sub timpul de 1 minut 33 de secunde si si-a adjudecat astfel victoria. Resiteanul Lucien Hora pe Ford Escort Cosworth, proaspat revenit in Campionatul National de Viteza in Coasta alaturi de echipa UCM Resita a reusit un meritoriu loc 2, in fata lui Daniel Onoriu. Titi Aur a spart motorul pe aceasta urcare, fiind nevoita neutralizarea cursei dupa ce traseul a fost acoperit de ulei.
Distribuie pe Facebook


Grupa A a fost adjudecata de un alt membru UCM Resita, Mircea Padurean pe Mitsubishi Lancer Evo VI, dupa ce Lucian Boroianu a grabit startul in aceasta ultima mansa, fiind penalizat. Pozitia a doua o ocupa Traian Negru pe Mitsubishi Lancer Evo IX, in timp ce al treilea s-a clasat Ciprian Ciobotaru pe Mitsubishi Lancer Evo VI.

La grupa N, tot un resitean a reusit victoria. Christian Nistoran pe Lancer Evo VI s-a impus in fata lui Catalin Cismaru (Lancer Evo IX), iar pe 3 a termina Dan Anton Luncan pe Subaru Impreza N11.









Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2009