Muscel Racing Contest- Titi Aur primul lider

Muscel Racing Contest- Titi Aur primul lider
S-a incheiat prima mansa de calificari din cadrul Muscel Racing Contest, cea de-a 7-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Deja ne putem face o idee clara despre duelurile ce vor avea loc, astfel ca in lupta la varful clasamentului open ii regasim pe Titi Aur (Mitsubishi Lancer Evo IX), Lucien Hora (Ford Escort Cosworth) si Silviu Dumitrescu (Dallara) despartiti de doar cateva zecimi de secunda. Un inceput mai timid a avut Daniel Onoriu (Mitsubishi Lancer Evo VI) care se afla la 3 secunde in spatele lui Titi Aur.
Distribuie pe Facebook

La grupa A vom asista la o lupta interesanta intre Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) si Mircea Padurean (Mitsubishi Lancer Evo VI), cei doi fiind la un ecart de mai putin de o secunda.

Catalin Cismaru (Mitsubishi Lancer Evo IX) este lider deocamdata la grupa N, dar tanarul pilot resitean Christian Nistoran(Mitsubishi Lancer Evo VI) ii poate pune probleme serioase.

Traseul de la Campulung se prezinta impecabil, vremea de asemenea, organizarea ca la carte, deci se anunta un show de zile mari. Ramaneti aproape!
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2009