Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team

Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team
Daniel Onoriu s-a intors in forta in cursele de viteza in coasta. Mai hotarat ca niciodata, Onoriu si-a preparat masina in Ungaria si a pus bazele unei echipe care castiga deja podium dupa podium: Extreme Racing Team.
Distribuie pe Facebook
Mihnea Dutescu este cel care i-a intrat atras atentia campionului national Daniel Onoriu, un pilot care a avut o ascensiune la fel de promitatoare ca a sa: "Pentru mine si pentru cei din lumea curselor, Mihnea Dutescu este de fapt Dutza. In 2011, primul an in care a participat, Dutza a ajuns vicecampion national la debutanti. Avea niste accidente spectaculoase la inceput si asta demonstra ca isi doreste mult mai mult si de fiecare data mergea peste puterile sale sau ale masinii. Dupa cateva participari s-a disciplinat si au inceput sa se vada si rezultatele. Mi-a placut ambitia lui si faptul ca ne dorim la fel de mult victoriile, fiecare la grupa lui. Suntem compatibili si foarte asemanatori ca oameni, dar si ca piloti. Nu puteam gasi un coleg de echipa mai bun".

Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team

Daca Onoriu conduce un Mitsubishi EVO VI modificat, Mihnea Dutescu merge pe un Renault Megane cu cutie secventiala cu sase trepte, preparat in Austria. "Deocamdata imi propun sa termin campionatul pe aceasta masina. M-am obisnuit cu ea, acum este in Austria pentru o revizie generala. Ma bucur ca ghinioanele m-au ocolit deocamdata in acest inceput de campionat", a declarat Dutescu.
Ungaria este destinatia pe care a ales-o Onoriu pentru setarile electronice ale masinii: "Eu am stat acasa un an si jumatate din cauza mecanicilor si a preparatorilor din Romania. Nu vreau sa spun ca nu exista profesionisti in electronica de curse in Romania, dar daca exista, eu nu i-am gasit niciodata. Sunt foarte multumit de masina mea din acest an, desi inca ma obisnuiesc cu ea in aceasta configuratie si ma straduiesc sa imi revin si ca pilot. Cand ai o pauza atat de lunga, se diminueaza si abilitatile. E firesc".

Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team

O serie de coincidente ii leaga pe cei doi piloti ai echipei Extreme Racing: daca Daniel Onoriu a debutat acum multi ani in karting cu numarul de concurs 14, acum Mihnea Dutescu este cel care a debutat cu acelasi numar. Ambii au castigat in anii de debut titluri de vicecampioni nationali la viteza in coasta: Onoriu titlul de vicecampion national absolut 2007, iar Dutescu vicecampion national la debutanti 2011. Pe langa acestea, amandoi poarta acelasi prenume: Daniel.

"Cu Dutza obiectivul este foarte clar: ne propunem sa fim extremi si invitam cat mai multi spectatori sa ne vada la urmatoarea etapa din campionat care va avea loc la Sinaia, pe 27-29 iulie", a incheiat Onoriu, pilotul bucurestean al Extreme Racing Team.

Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Onoriu si-a facut echipa: Extreme Racing Team
mai multe