Primarul, fumul si spectatorii

Primarul, fumul si spectatorii
  • Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia, a pilotat o Skoda Fabia RS TDI
  • Andrei Mitrasca se mentine pe podiumul clasei H3 cu SEAT Ibiza Cupra TDI
  • Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc la Campulung Muscel
Distribuie pe Facebook

Un nume nou in componenta echipei Avia Motors & Alto Syncro la fiecare etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta a devenit deja o regula pentru anul 2013. Si de-aceasta data, la fel ca in 2012, locul la volanul Skodei Fabia TDI a fost ocupat la Sinaia de insusi primarul orasului, Vlad Oprea.

Daca la editia din 2012 edilul de pe Valea Prahovei obtinea un excelent loc trei la clasa H4 in etapa de duminica, anul acesta lupta la actuala clasa H3 (fosta H4) avea sa fie mult mai grea. Aici urma sa intervina insa Andrei Mitrasca, cel insarcinat cu rezultatele sportive ale echipei si cel care detinea pozitia a treia in clasamentul general al clasei dupa patru etape. Cu toate ca se anuntau mai multe reprize de ploaie, “dieselarii” Vlad Oprea si Andrei Mitrasca erau increzatori ca vor fi competitivi pe parcursul intregului weekend. Finalul concursului a reconfirmat insa faptul ca rolurile multiple in cadrul concursului dauneaza performantei sportive.

“La fel ca in 2012, Avia Motors mi-a pus la dispozitie o masina rapida si bine pregatita. Mi-a facut mare placere sa concurez inca o data cu ea si am incercat sa combin viteza cu precautia. Sunt bucuros ca in ciuda lucrarilor masive de infrastructura din Sinaia, am putut sa oferim spectatorilor probabil cea mai frumoasa etapa de viteza in coasta din calendar. Publicul entuziast de care sunt foarte mandru a fost ca de fiecare data un plus pentru sportivii care au primit aprecieri si aplauze la fiecare urcare.” declara primarul Vlad Oprea la final.

Avia Motors la Sinaia

“Am venit la Sinaia cu ambitii ponderate, insa plec putin dezamagit. E adevarat ca nu am avut cele mai potrivite gume, insa problema este ca am fost eu moale. Nu poti sa te ocupi in acelasi timp de emisiuni si stiri la TV si sa te concentrezi la cursa 100%. A mai fost si mica problema care m-a intarziat in a doua mansa de concurs, asa ca la final m-am gasit in afara podiumului la H3. Dar chiar si locul patru inseamna zece puncte importante pentru finalul sezonului. Cel mai important este sa termin si acest sezon cu toate etapele duse la final.” a spus Andrei Mitrasca inainte de festivitatea de premiere.

“Etapa de la Sinaia este mai mult decat un concurs automobilistic. Este un eveniment de anvergura unde an de an isi fac aparitia nume tot mai sonore. Anul acesta a fost transmisa in direct la televizor o mansa de concurs si acest lucru este important pentru partenerii nostri. Bineinteles ca noi incercam prin forte proprii sa promovam acest sport, sa ducem numele celor implicati in fata unui numar cat mai mare de oameni. Ca manager de echipa, nu pot sa fiu decat foarte multumit de rezultatele pe care le avem in conditiile in care suntem constienti de materialul de concurs pe care l-am aruncat in lupta.” a concis Lucian Visan, Team Managerul echipei.

Inainte de a lua startul in ultimele trei etape din 2013, echipa Avia Motors & Alto Syncro se va folosi de mica vacanta din luna august pentru a pune la punct mai multe proiecte ambitioase de media. Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta se va desfasura la Campulung Muscel, acolo unde Skoda Fabia RS TDI va ajunge inca o data in mainile unui pilot surpriza.

Avia Motors la Sinaia

Echipa Avia Motors & Alto Syncro doreste sa multumeasca partenerilor Porsche Romania, Porsche Finance Group, Castrol si Das WeltAuto pentru sprijinul imens acordat pe parcursul sezonului 2013.

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe