Probleme si scurte vizite in decor pentru Adrian Moraru la CNVC Sinaia

Probleme si scurte vizite in decor pentru Adrian Moraru la CNVC Sinaia
Trofeul Sinaia Forever, etapele a VII-a si a VIII-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, l-a avut la start si pe Adrian Moraru, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 8.
Distribuie pe Facebook
Daca vineri acesta nu a reusit sa efectueze decat o urcare, masina refuzand sa functioneze in parametri normali din cauza sistemului de franare si intreruperii motorului, duminica acesta a fost nevoit sa incheie cursa in urma unei iesiri in decor in ultima mansa de concurs, iesire soldata cu o avariere a partii dreapta fata a masinii.

Adrian Moraru: "Vineri am avut parte de diverse probleme tehnice, am ramas fara frane, apoi intrerupea motorul, motiv pentru care am decis sa abandonez. Au urmat ore intregi in care echipa tehnica a incercat sa repare masina, rezolvand problema cu doar 5 minute inainte incheierii inscrierilor pentru etapa a VIII-a. Prin aceasta cale as vrea sa le multumesc pentru tot efortul depus. In ceea ce priveste etapa de duminica, am profitat de primele 3 urcari pentru a ma obisnui cu Raluca Magdas, navigatoarea alaturi de care voi lua startul in urmatoarele etape ale Campionatului National de Raliuri. Am reusit foarte repede sa ne acomodam ca echipaj, sunt foarte multumit de ea si ne intelegem foarte bine. Am obtinut al doilea timp la clasa A5 dupa antrenamentele cronometrate, dar, din pacate, am incheiat cursa cu o iesire in decor in mansa a doua de concurs. In final, tin sa felicit organizatorii pentru treaba extraordinara pe care au facut-o!"

Adrian Moraru multumeste sustinatorilor sai Confort SA, Izometal, Magelan, Brighthouse, TVT 89, Full Print Banat, Conar Arad si partenerului media RallyMax.ro.

Foto: Ciprian Vanga/rallymax.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2010