Vali Porcisteanu, misiune indeplinita la Rasnov

Vali Porcisteanu, misiune indeplinita la Rasnov
Distribuie pe Facebook

Campionul national en-titre in Campionatul National de Raliuri a luat startul in acest sfarsit de saptamana la etapa de Viteza in Coasta desfasurata pe drumul ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov. Venit in centul tarii pentru a pune la punct ultimele detalii ale masinii de concurs in vederea Raliului Clujului, Vali Porcisteanu a reusit un week-end excelent.

"Obisnuiesc sa iau startul la Rasnov pentru a pregati etapele de raliu care urmeaza in calendar si in acest sfarsit de saptamana am avut ca obiectiv urcari rapide, care sa imi permita sa pun la punct detaliile masinii de concurs. Concluzia? Misiune Indeplinita!", declara Vali Porcisteanu.

Un alt motiv din care pilotul BCR Leasing Rally Team a luat startul in etapa de viteza in coasta de la Rasnov sunt fanii foarte numerosi pe care ii are in aceasta parte a tarii. Spectatorii veniti in numar foarte mare pe probele speciale s-au putut delecta cu evolutia foarte spectaculoasa a lui Vali Porcisteanu: "Am spus-o mereu: ma simt foarte bine in zona Brasovului si incerc mereu sa fac spectacol pentru fani. Nu aveam o lupta directa cu nici unul dintre ceilalti piloti, pentru ca masinile de raliu au un restrictor care ne limiteaza comparativ cu cele de "coasta", astfel incat mi-am permis cateva derapaje controlate pentru fanii prezenti pe marginea drumului" explica pilotul BCR Leasing Rally Team.

Pregatit pentru o revenire in forta in Campionatul National de Raliuri, Vali Porcisteanu se va deplasa la Cluj pentru urmatoarea etapa cu scopul declarat de a castiga cursa si de a-si mari avansul in campionat.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2012