Vali Porcisteanu, show total la Campulung

Vali Porcisteanu, show total la Campulung
Distribuie pe Facebook
Campionul National en titre la raliuri, Vali Porcisteanu, ia startul in acest sfarsit de saptamana la Campulung Muscel, ca deschizator de drum in cadrul etapelor 11 si 12 din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Tocmai datorita faptului ca participarea lui Vali din acest sfarsit de saptamana nu conteaza in clasamentele etapelor de Viteza in Coasta, pilotul isi propune evolutii spectaculoase, care sa incante privitorii: "Am raspuns fara sa stau pe ganduri invitatiei organizatorilor acestei etape, pentru ca sunt foarte apropiat de Campulung Muscel si pentru ca aici sunt foarte multi oameni pasionati de sportul cu motor. Particip ca deschizator cu masina de antrenament, un Mitsubishi Lancer Evo 9, scopul principal fiind acela de a face spectacol si de a exersa putin inainte de urmatoare etapa de raliuri, care va avea loc la Brasov. In concluzie, merg "cu usile inainte" si sper sa ii fac fericiti pe spectatori" a delcarat Vali.

Dornic mereu de experiente auto noi, Vali Porcisteanu a acceptat propunerea de a pilota pe traseul de viteza in coasta si un automobil Toyota GT 86, pe care asteapta cu nerabdare sa il testeze in conditii de traseu inchis: "Nu poti sa fii pilot de curse fara sa fii fan auto! De cate ori vad o masina atat de spectaculoasa, ma gandesc cum as putea s-o pilotez pe un drum inchis. Ma bucur de ocazia de a fi la volanul Toyotei GT 86 si astept cu nerabdare sa o testez pe proba!" a conchis Vali.

Dubla etapa de la Campulung Muscel se incheie duminica, cand vor avea loc urcarile contand pentru etapa a 12-a a Campionatului National de Viteza in Coasta, Vali Porcisteanu urmand sa se indrepte saptamana viitoare catre Brasov, pentru Raliul "Tara Barsei".




Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2012