VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review

VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review
Etapa V: Titi Aur- King of the Hill in Trofeul Sinaia Forever

Etapa VI: Trofeul Sinaia Forever- Titi Aur reuseseste dubla
Distribuie pe Facebook

Etapa V: Titi Aur- King of the Hill in Trofeul Sinaia Forever

Campionatul National de Viteza in Coasta a programat pentru acest weekend a treia dubla a acestui sezon. Astazi a avut loc etapa cu numarul V, pe traseul stradal de la Sinaia. Acest traseu reprezinta o premiera pentru motorsportul romanesc contemporan si a fost primit cu mult entuziasm atat de catre participanti, cat si de catre spectatorii veniti in numar mare in statiunea de pe Valea Prahovei pentru a-si sustine favoritii.


Organizarea, apartinand clubului sportiv Autosport Fair Play, a fost una de exceptie, ridicandu-se la un nivel foarte inalt, avand in vedere dificultatile ridicate de un traseu stradal. Alaturi de Mihai Beldie, presedintele clubului mai sus mentionat, au avut un rol foarte important in organizarea acestui eveniment Primaria Sinaia si pilotul Claudiu David.


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Etapa de la Sinaia a readus in prim plan duelul dintre “profesorul” Titi Aur (Mitsubishi Lancer Evo IX) si “elevul” Daniel Onoriu (Mitsubishi Lancer Evo VI). Dupa ce in mansele de calificari Titi a reusit sa fie mai rapid, in prima urcare de concurs Daniel a revenit cu o evolutie senzationala, obtinand cel mai bun timp. Lucrurile aveau sa se complice inaintea mansei decisive, din cauza stropilor de ploaie cazuti pe traseu. In cele din urma, a fost doar o alarma falsa, iar Titi Aur a reusit o urcare perfecta, spulberand timpul foarte rapid a lui Daniel din mansa precedenta si adjudecandu-si prima victorie din acest sezon. Astfel, Daniel a fost nevoit sa se multumească doar cu poziţia secundă si cu dorinţa de revanşă pentru duminică. Locul al treilea al clasamentului general a fost obtinut de Catalin Cismaru, pe un Mitsubishi Lancer Evo IX de grupa N, dupa un duel foarte interesant cu brasoveanul Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) si cu Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo IX).


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Cismaru a obtinut si prima pozitie a grupei N, urmat de Dan Girtofan (Subaru Impreza N12) si de Norris Mageanu (Subaru Impreza N11).


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Grupa A i-a apartinut lui Boroianu, urmat de Traian Negru si de Ciobotaru Ciprian (Mitsubishi Lancer Evo VI).


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Etapa VI: Trofeul Sinaia Forever- Titi Aur reuseseste dubla

Titi Aur isi adjudeca si etapa a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta la limita in fata lui Daniel Onoriu, reusind astfel un weekend perfect. Ono a realizat o urcare in forta in aceasta ultima mansa, dar in cele din urma a fost cu doar 1 zecime mai lent decat profesorul sau. Titi a incercat depasirea pragului de 2 minute, dar a gresit un viraj si a obtinut un timp cu 3 secunde mai slab decat in prima mansa. Pe pozitia a treia s-a clasat Silviu Dumitrescu (Dallara), la mai putin de 1 secunda de Aur. Locul 4 la general si 3 la grupa H a fost obtinut de Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo IX).

VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Grupa N a fost adjudecata fara probleme de Catalin Cismaru (Mitsubishi Lancer Evo IX), in fata lui Dan Girtofan (Subaru Impreza N12) si a lui Norris Magean (Subaru Impreza N11).


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review

Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) a triumfat la grupa A, dupa un duel frumos cu Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo IX). Ultima treapta a podiumului i-a revenit lui Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo VI).


VTM Sinaia, Etapele V&VI - Review


Trofeul Sinaia Forever a reprezentat o premiera in motorsportul autohton contemporan prin prisma traseului stradal pe care s-a desfasurat. Organizarea a fost una de exceptie, iar toti participantii au fost foarte incantati de aceasta idee inedita. Asteptam cu maxim interes si editia de anul viitor.




Pentru restul filmelor de la Sinaia Forever, fa click AICI.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (529) Poze Trofeul Sinaia Forever 2009
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2009