Yacco Racing Romania: patru piloti, o echipa, un scop comun

Yacco Racing Romania: patru piloti, o echipa, un scop comun
Yacco Racing Romania este una dintre echipele participante anul acesta în Campionatul National de Viteza în Coasta si are ca obiectiv principal titlul la echipe, dar si podium pentru fiecare membru al echipei la final de sezon.
Distribuie pe Facebook

Infiintata în anul 2015, Yacco Racing Romania a avut anul trecut în componenta doi piloti: Aurelian Andronache si Costi Stratnic. Pentru sezonul 2016, Yacco Racing Romania si-a largit orizontul si a adaugat doi piloti noi în componenta. Unul dintre ei este Ovidiu Zaberca si va concura anul acesta la volanul unui Mitsubishi EVO8, iar debutanul echipei este Andrei Barbu, el participand la volanul unui Renault Clio RS.

"Yacco Racing Romania este un proiect de suflet pentru mine si sunt convins ca anul acesta vom alinia la start o echipa competitiva din toate punctele de vedere. Este o echipa bazata pe seriozitate si prietenie si ne dorim sa aducem un suflu nou în campionat. Desigur, ne dorim si cat mai multe podiumuri", declara Costi Stratnic.

YACCO 2016Costi Stratnic

Într-un sezon competitional care se anunta unul extrem de disputat, în care orgoliile trebuie sa stapaneasca caii-putere, Ovidiu Zaberca va începe campionatul din postura unuia dintre favoritii grupei H. "Personal îmi doresc o clasare cat mai buna, atat pentru mine, cat si pentru întreaga echipa. Totusi, principala mea dorinta este de a avea un sezon lipsit de evenimente neplacute pentru toti pilotii din campionat", declara Ovidiu Zaberca.

Aurelian Andronache va concura anul acesta tot la volanul Renault-ului Clio R3 Cup, dar spera sa aduca la start o masina mai performanta decat cea de anul trecut. Avand si rolul de Director Tehnic al echipei Yacco Racing Romania, Andronache va avea asupra lui si presiunea de a asigura asistenta tehnica pentru membrii echipei. "Sunt convins ca vom avea un sezon 2016 cel putin la fel de spectaculos precum cel de anul trecut, lucru care nu poate decat sa aduca beneficii acestui sport. Suntem o echipa completa, pregatita sa concuram pentru fiecare secunda si sunt sigur ca la final de an vom fi la fel de entuziasti ca acum, la începutul sezonului", spune Aurelian Andronache.

YACCO 2016Aurelian Andronache

Cel mai nou membru al echipei Yacco Racing Romania este debutanul Andrei Barbu si astfel echipa se va regasi la start în formula completa. "Sunt extrem de bucuros ca am reusit sa fac parte din aceasta echipa. Am gasit multe sfaturi pretioase si un ajutor cum cred ca fiecare debutant îsi doreste sa primeasca. Sper sa ma ridic la asteptarile echipei Yacco Racing Romania si, la final de sezon, sa pot trage linia unui bilant cat mai pozitiv", declara Andrei Barbu.

YACCO 2016Ovidiu Zaberca

În sezonul 2016, echipa Yacco Racing Romania va fi sustinuta de Yacco Romania, într-un parteneriat bazat pe principii comune, unde performanta si fair-play-ul sunt atributele dominante. "Acest proiect a fost, în anul 2015, unul dintre cele mai importante programe sportive pentru Yacco Romania. Prin echipa de piloti Yacco Racing Romania, uleiul recordurilor mondiale continua sa-si demonstreze excelenta produselor în conditiile cele mai severe. Continuarea proiectului început în anul 2015 este pentru mine o dovada a angajamentului si atasamentului pilotilor Yacco Racing Romania fata de marca de lubrifianti YACCO. Dorim ca, folosindu-ne de experienta din anul trecut, sa le oferim întregul nostru suport, astfel încat sa avem rezultatele cele mai bune, atat sportive, cat si ca prezenta a noastra în campionat. “ declara doamna Zoranca Panici, Director General Yacco Romania.

Campionatul National de Viteza în Coasta va debuta în 2016 cu etapa de la Rasnov, programata pe 23-24 aprilie. Yacco Racing Romania va fi acolo cu toate cele patru masini de competitie într-un prim test dintr-un sezon cu opt etape.

YACCO 2016Uleiurile YACCO Galaxie, speciale pentru masinile care cauta performanta absoluta

Importatorul unic pentru lubrifiantii marca YACCO – Franta este societatea Panreuss Imp-Ex S.R.L. .Relatii la telefon: 0722 320 725 ; 0722 240 670; www.yacco-lub.ro

Lubrifiantii YACCO pot fi cumparati online de pe www.pieseauto.ro

YACCO 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze YACCO 2016
mai multe