Aha! Noul radio pentru masinile noi

Aha! Noul radio pentru masinile noi
Producatorii de automobile fac tot posibilul sa ofere ceea ce piata de aftermarket pune la dispozitie cu atata generozitate. Mai exact, aparatura in pas cu momentul, de la simple unitati de bord capabile sa redea MP3 sau sa puna la dispozitie o conexiune dedicata pentru iPod, pana la sisteme complexe de infotainment, ce pun la dispozitie o multitudine de servicii audio/video. In goana dupa tehnologia de ultima ora isi gaseste locul si batranul radio.
Distribuie pe Facebook

"Aha" (produs al grupului Harman) se numeste noua unitate de bord capabila sa te conecteze online la o colectie ce insumeaza peste 30.000 de posturi radio, canale de informatii trafic si meteo precum si informatii de uz general in genul celor oferite de sistemele de navigatie (restaurante in apropiere,benzinarii, alte puncte de interes, etc.).

La CES 2013 (Las Vegas, 8-11.01.2013) Honda a prezentat deja noua unitate de bord pe Accord-ul de 2013, iar Ford, Chrysler, Porsche si Subaru au anuntat ca planuiesc sa ofere aceasta unitate pe lista de optionale.

Aha a putut fi testat pe noul Accord si pe un Porsche Cayenne, ambele prezente la standuri in cadrul CES 2013. Modul de operare nu difera cu mult de cel al unui radio clasic, posibilitatea de a seta memorii sau preferinte de acest gen fiind influentata doar de multitudinea de optiuni. Singurul mic dezavantaj va fi faptul ca Aha foloseste conexiunea de net a telefonului tau mobil sau, daca doresti sa-l utilizezi pe langa casa, orice alta conexiune Wi-Fi.

Merita mentionat si faptul ca Aha va aduce o parte din venituri din reclamele inserate automat pe monitorul aparatului iar in acest moment nu exista precizari exacte legate de cat de multe si cat de intrusive vor fi acestea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2013