Audi Q7 Xplod - SUV-ul Xploziv

Audi Q7 Xplod  - SUV-ul Xploziv
Atunci cand vine vorba de crearea unui sistem audio de top pentru masina, nu exista limite. Acest lucru il stiu si expertii de la SONY Bulgaria Team, care au facut o impresie deosebita la editia de anul acesta a Sofia Auto Exhibition.
Distribuie pe Facebook
Modelul Audi Q7 Xplod a sosit doar cu cateva zile inainte de startul expozitiei. Autorii acestui ”SOUND MONSTER” sunt cei de la compania Seles Audio, localizata in Ljubljana, Slovenia. SUV-ul german vine echipat cu sase amplificatoare, trei subwoofere de 15 “, 10 difuzoare, DVD player si sase monitoare LCD – in total 1500 W RMS.

Patru difuzoare midrange Sony Xplod XS-H170SN au fost instalate in usile fata si alte patru, de aceasta data de frecventa inalta, in panoul de bord. Alte doua difuzoare sunt montate in usile din spate ale lui Q7.

Acestea fiind spuse, trecem la portbagaj, acolo unde gasim inima acestei creatii si, de ce nu, elementele surpriza: trei amplificatoare stereo XM-4S si trei subwoofere XS-154P5?. De asemenea, mai avem si alte trei amplificatoare mono XM-1S integrate intr-un suport special realizat din fibra de sticla si imbracat in piele rosie.


Pentru o experienta multimedia completa, SUV-ul german a primit si doua DVD playere portabile atasate in spatele scaunelor fata dar si doua monitoare XVM-H65, cate unul in fiecare usa din fata. In fruntea acestui sistem multimedia se afla un 2 DIN DVD Sony XAV-W1, player multifunctional ce vine cu o multime de caracteristici, printre care Karaoke si egalizator cu 7 benzi.

Pentru eliminarea sunetelor “parazite”, Audi Q7 Xplod a fost izolat cu Dynamat.



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi Q7 Xplod - SUV-ul Xploziv
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2009