Bentley aduce la CES un Continental GT cu muzica de 3.400 W

Bentley aduce la CES un Continental GT cu muzica de 3.400 W
  • Bentley aduce la CES un Continental GT cu muzica de 3.400 W
  • Coupe-ul britanic propune un total de 16 difuzoare Monster
  • Propulsia este asigurata de un V8 bi-turbo de 526 cai putere
Distribuie pe Facebook

Bentley ingroasa lista premierelor auto din cadrul CES 2016 cu un Continental GT modificat alaturi de specialistii celebrei companii audio-video Monster.

Aflat in deplina desfasurare, cel mai mare targ de tehnologie al planetei ne serveste astazi o noua premiera capabila sa ne taie respiratia.

Vorbim, mai exact, despre un Bentley Continental GT special, la care compania din Crewe a lucrat alaturi de specialistii celebrului brand audio-video Monster.

Drept urmare, principala atractie a exemplarului cu pricina o reprezinta cele 16 difuzoare proaspat aparute in peisaj, capabile sa redea melodiile cu o putere maxima de 3.400 W.

Despre calitatea sunetului nu putem spune nimic pentru moment, insa comunicatul de presa ne anunta ca instalatia audio a fost setata chiar de fondatorul Monster.

In schimb, cei de la Bentley au apelat la ajutorul artistilor din cadrul departamentului Mulliner pentru a veni cu cateva noutati la nivel estetic.

Asa se face ca exteriorul Continental-ului expus in cadrul CES 2016 se remarca printr-o caroserie finisata in doua culori, plus jante cu design in sase spite duble.

Nici departamentul interior nu a scapat neatins, compania din Crewe decorand cabina luxosului sau GT atat cu logo-ul, cat si cu slogan-ul celebrului brand audio-video de peste Ocean.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Bentley Continental GT Monster by Mulliner - pe al sau nume complet, se lauda cu un V8 bi-turbo de patru litri.

Vorbim, mai exact, despre acelasi V8 bi-turbo de 528 CP ce propulseaza inclusiv versiunea V8 S a modelului britanic, astfel ca performantele sunt dintre cele mai impresionante.

Altfel spus, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 4.5 secunde, pe cand sprintul 0 - 160 km/h devine realitate dupa doar 10.3 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, 309 kilometri pe ora este numarul norocos in cazul de fata.

Bentley Continental GT Monster by Mulliner

Bentley Continental GT Monster by Mulliner

Bentley Continental GT Monster by Mulliner

Distribuie pe Facebook
mai multe