Campionatul National de Car Audio – Finala Nationala 2013

Campionatul National de Car Audio – Finala Nationala 2013
  • Campionatul National de Car Audio se finalizeaza la Bucuresti
  • Ultima etapa se desfasoara pe 26 octombrie, la Autocross Arena
  • Finala Nationala 2013 ia startul incepand cu orele 10:00
Distribuie pe Facebook

Dupa 7 etape organizate in toata tara, sezonul 2013 al Campionatului National de Car Audio se finalizeaza la Bucuresti. Am bifat Resita, Targu Mures, Arad, Brasov, Slobozia, Piatra Neamt si Constanta, iar acum cele mai puternice instalatii de sunet auto isi dau intrecerea finala in Capitala.

Anul acesta a adus cresteri mari de nivel in domeniul Car Audio, iar performantele ne-au depasit atat asteptarile, cat si granitele. E suficient sa spunem ca, la Arad, baietii din Team Dragster / Team Digital Designs Romania au reusit un spectaculos 170.69 decibeli cu un Seat Terra de clasa Extreme sau ca deja faimosul VW Transporter T4 "DDuba" (Ludovic Gheorghe – Team DD Romania) a obtinut un Record National si in Austria, in cea mai mare competitie la nivel mondial - dB Drag Racing, cu un frumos 157.7 decibeli in Bass Race, adica MEDIE pe 30 de secunde in timp ce a cantat MUZICA.

Campionatul National de Car Audio – Finala Nationala 2013

Iar rezultatele deosebite nu s-au oprit aici. Multe clase au vazut recorduri imbunatatite fata de anul trecut, iar Finala Nationala se anunta un loc bun pentru setarea recordurilor finale pentru sezonul 2013. Locul de desfasurare ales de aceasta data este Autocross Arena (Str. Ficusului Nr. 10, Mogosoaia). Pe 26 Octombrie 2013 aici isi vor da intalnire, incepand cu ora 10:00, cele mai puternice instalatii de sunet auto din Romania. Iar daca vrei extreme, 160 de decibeli de muzica sunt suficienti sa-ti incante simturile si sa-ti fluture parul. La propriu.

Campionatul National de Car Audio – Finala Nationala 2013

Vizitatorii au intrare libera, iar posesorii de sisteme audio ce vor sa participe la concurs se pot inscrie pe loc, cu conditia sa fie prezenti pana la ora 10:30 la locatia indicata.

Daca doresti mai multe detalii legate de program sau, pur si simplu, ai nevoie de mai multe informatii foloseste cu incredere topicul dedicat acestui eveniment:
http://forum.4tuning.ro/589-campionatul-national-car-audio/392121-campionatul-national-car-audio-finala-nationala-bucuresti-26-octombrie.html

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Campionatul National de Car Audio – Finala Nationala 2013
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2013