Car Audio - Nou Record National absolut in SPL!

Car Audio - Nou Record National absolut in SPL!
Weekendul trecut s-au intamplat multe la Cluj Napoca. O data cu Polus Tuning Days am avut parte de o experienta ce poate fi intinsa in foarte multe pagini, prin cuvinte. Si bune, si rele (vremea), si grele. Dar incercam sa ramanem cu cele bune, sa invatam din cele rele si sa laudam, desigur, momentele notabile.
Distribuie pe Facebook
In cadrul Campionatului National de Car Audio, sectiunea SPL Challenge, un record National ce statea in picioare de mai bine de doi ani a fost doborat. Nu de o masina, ci chiar de doua. Vechiul record de 156.3 db (vorbim aici de masini construite de la 0 in Romania) a fost depasit cu doua rezultate. 156.4 db si 157.7 db.

Cel de-al doilea ii apartine lui Adrian Szasz, membru al echipei MNC SPL Team. Pe Adrian il stim de multi ani, de cand incerca sa scoata ceva dintr-o Dacie Berlina cu un sistem cat se poate de modest. Pe actualul Peugeot 307 SW trage de mai bine de 3 ani, fiind unul dintre putinii concurenti care au crescut incet si sigur lucrand pe o singura directie, imbunatatind un sistem pana in punctul in care a obtinut o adevarata performanta, capabila sa rivalizeze cu cifre similare obtinute pe-afara. Are cu adevarat o masina buna, un sistem capabil, totul realizat de la 0 in Romania.

Pe langa 307 SW-ul din dotare el mai foloseste 4 amplificatoare de 3000W si patru difuzoare de 12", toate de la firma MNC. Un pachet masiv de baterii, multe cablaje de putere si o incinta care leaga totul au facut posibil un 157.7 decibeli, obtinuti intr-un cadru legal. Adica in cadrul unei competitii oficiale.

Car Audio - Nou Record National absolut in SPL!

Adrian este deja cunoscut in Ungaria pentru rezultatele obtinute, iar in Romania, in cercul competitorilor de SPL, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Un exemplu bun de urmat, care demonstreaza ca atunci cand vrei si muncesti suficient, nimic nu este imposibil!

La etapa CNCA din cadrul Polus Tuning Days au cazut o buna parte din recordurile pe clase. Media etapei a fost de peste 144 decibeli, cifra care depaseste marea majoritate a rezultatelor de top de acum 3 ani. Trei rezultate peste 155 de decibeli au tinut topul competitie, iar toate acestea ne spun ca incet si sigur Romania isi arata potentialul in acest sport.

Adrian este aproape acum de 158 de decibeli, iar multe voci spun ca o cursa pentru primul 160 db integral Romanesc este inevitabila. Un motiv in plus ca sa asteptam cu nerabdare urmatoarele etape CNCA. Pana atunci, maxime felicitari lui Adrian si tuturor participantilor CNCA!

Mai multe detalii, rezultate si poze de la etapa CNCA @ Polus Tuning Days AICI.

Car Audio - Nou Record National absolut in SPL!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2011