Cele mai rapide sisteme de navigatie Navon cu iGO 8, disponibile si in Romania

Cele mai rapide sisteme de navigatie Navon cu iGO 8, disponibile si in Romania
Falcon Electronics, lider in Romania in domeniul echipamentelor electronice auto, a lansat o noua gama de sisteme de navigatie Navon. Acestea contin softul iGO 8, recunoscut la nivel mondial pentru performanta sa, tradusa prin rapiditate si acuratete in functionare.
Distribuie pe Facebook
Noile modele Navon "se misca" mai repede decat te-ai asteptat pana acum de la un dispozitiv de navigare auto. Gratie softului sau, iGO 8, gasesti imediat destinatia aleasa, astfel incat sa nu pierzi nicio secunda in plus din timpul tau. De asemenea, atunci cand pleci la drum iti poti planifica foarte usor ruta: alegi rapid traseul dorit (economic, rapid, scurt, usor), poti adauga puncte intermediare pe traseu si gasesti imediat punctele de interes (restaurante, hoteluri etc). In plus, pentru cazul in care ti-ai schimbat traseul, noile sisteme Navon iti recalculeaza rapid ruta, in functie de destinatia dorita si de pozitia GPS curenta.
Si pentru ca softul nu e totul, sistemele Navon vin in plus cu harti detaliate, unice in Romania. Dispozitivele cu pachetul Europa Full contin 40 de harti complete. Pentru toate acestea, utilizatorul are parte de actualizari gratuite.
Gama Navon cu iGO 8 cuprinde 3 modele: N490 RO, N490 Full Europe si N670 Full Europe, cu preturi cuprinse intre 399 - 649 LEI in magazinele Falcon Electronics din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj Napoca si online, pe www.store.falcon.ro. De asemenea, sistemele Navon se pot achizitiona de la distribuitorii Falcon din toata tara.
Despre Navon

Navon ocupa pozitia de lider pe piata sistemelor PND in Ungaria, avand o cota de piata de 50%. In Romania, brandul Navon este distribuit in exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics si prin reteaua sa de distributie incepand cu anul 2008.
Despre iGO 8
Popular in randul utilizatorilor din Romania, software-ul de navigatie iGO 8 este o platforma software solida, ce asigura viteza de procesare marita, rulare rapida a aplicatiiilor si afisare perfecta a graficii 3D. Interfata sa este prietenoasa si usor de folosit, iar functiile sale utile si complexe.
Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2011