FOTO & VIDEO: CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011

Campionatul National de Car Audio nu mai e demult o simpla adunare de amatori pasionati de curentul 12V. Anul 2011 a marcat poate cea mai sanatoasa revenire a domeniului competitional in Romania, iar acest lucru este meritul tuturor celor implicati, de la organizatori si competititori pana la vizitatorii pasionati de subiect.
Distribuie pe Facebook
Etapele tipice de Campionat presupun prezenta comuna cu un eveniment auto, in general show-uri de tuning. Dar, din cand in cand, un event de comunitate menit sa lege noi relatii si sa stranga randurile pasionatilor e binevenit. A fost Brasov 2011, Etapa Nr. 4 din CNCA. Contrar asteptarilor, organizarea a fost ceva mai complexa decat cea a unei etape tipice. Partea buna, cea mai buna: rezultatul este cu mult peste asteptari.
A fost un eveniment al oamenilor din Car Audio romanesc, nu un eveniment al masinilor participante sau a rezultatelor. Un eveniment de familie, cu muzica, atmosfera, distractie de noapte, sute de discutii pe subiecte de interes comun, un ceaun magnific preparat de Team Dragster (Arad), competitia propriu zisa si o festivitate de premiere intre prieteni, dupa doua zile petrecute impreuna. Indiferent de categoria de concurs, dincolo de orice orgoliu sau rezultat.

FOTO & VIDEO: CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011

A fost exact asa cum ne-am dorit sa fie si data viitoare promitem, o facem mai mare si mai bine!
Multumiri speciale lui Radu (Bigu) - dBig Sounds, omul si atelierul care ofera Brasovului un raft plin de cupe obtinute in domeniu, servicii de top in Car Audio si mai nou, etapa etalon cand vine vorba de socializare in cea mai mare competitie de Car Audio din Romania.
Data viitoare te asteptam alaturi de noi, indiferent de sistemul pe care-l porti in masina. O sa descoperi o comunitate care stie sa creasca in performanta, pe toate planurile.

FOTO & VIDEO: CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011

Ne revedem la etapa Nr. 5 (Tuning Show - Targu Mures) si la Finala Nationala (Drift Grand Prix).
Detalii suplimentare, AICI.
Pana atunci punem la dispozitie cateva filmulete si o galerie foto pe masura satisfactiei noastre:

CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 1CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 2CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 3CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 4CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 5CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 6CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 7CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 8CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 9CNCA @ dBig Sounds Special Event - Brasov 2011 10Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (471) Poze dBig Sounds Special Event - Brasov 2011
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2011