Cobra 29 LX EU - Statia radio CB cu diagnoza inclusa si reglaje facile

Cobra 29 LX EU - Statia radio CB cu diagnoza inclusa si reglaje facile
Recent a fost lansata pe piata din Romania o noua statie CB radio, modelul aniversar de la Cobra: 29 LX EU. Este prima statie CB din industrie care are inclusa functia de auto-diagnoza, adresandu-se nevoii soferilor de a testa si a realiza cu usurinta toate reglajele, pentru ca statia sa functioneze perfect.
Distribuie pe Facebook

Auto-diagnoza permite testarea functiilor radio importante: puterea de emisie, starea antenei si voltajul bateriei masinii.

Testarea puterii de transmisie RF permite verificarea nivelului puterii de transmisie, daca acesta se incadreaza intre 3,3 si 4 W. Daca nivelul este in afara acestor limite, pe display-ul statiei apare un mesaj de atentionare.

Testarea nivelului bateriei permite verificarea nivelului tensiunii bateriei, daca se incadreaza intre 10,8 si 15,8 V. In cazul in care nivelul tensiunii se afla in afara acestui interval, va aparea pe display fie un mesaj de tensiune scazuta: "FAIL LOW", fie de tensiune ridicata: " FAIL HIGH".

Testarea starii antenei permite verificarea potrivirii corespunzatoare a antenei cu radioul. Mai mult decat atat, indicatorul de stare a antenei trimite avertizari vizuale daca antena nu este amplasata corect sau in cazul in care cablul este intrerupt sau nu este bine infiletat.

Un alt beneficiu adus de Cobra 29 LX este calibrarea SWR incorporata, ceea ce permite calibrarea antenei pentru performante maxime, ajustand in mod corespunzator lungimea antenei si monitorizand calitatea cablului coaxial si toate conexiunile RF.

Modelul Cobra 29 LX EU este disponibil in toate magazinele Falcon Electronics si ale clientilor distribuitori.

Cobra 29 LX EU

Statiile radio CB au devenit cel mai eficient si usor mod de comunicare intre masinile aflate in trafic. Soferii prefera statiile CB Radio pentru lipsa costurilor de comunicare, atat in tara, cat si in strainatate, acestea permitand comunicarea cu ceilalti participanti la trafic chiar si in zonele fara semnal la telefonul mobil.

Daca te afli intr-o situatie de urgenta sau conduci pe timp de noapte, cea mai rapida solutie de comunicare cu colegii din trafic este o statie CB. Totodata, o statie CB iti permite sa afli informatii utile despre rute agomerate, blocaje sau accidente, controale radar, R.A.R. sau A.R.R., drumuri in reparatie sau variante ocolitoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe