Intrebare: care dintre voi ar merge cu muzica data asa de tare?

Intrebare: care dintre voi ar merge cu muzica data asa de tare?
Am gasit un film cum probabil mai sunt multe altele - o masina de car-audio destul de extrema, in acest caz, un Chevrolet S10. E clar ca este o masina de SPL, in care presiunea scoasa de catre difuzoarele de bass este uriasa. Atat de uriasa incat poate transforma coafura unei domnisoare. Tu ai conduce cu o asa muzica in masina?
Distribuie pe Facebook

Ok, sunt de acord ca poate exemplul din filmul de mai jos este foarte extrem. Insa nu putini sunt cei care au portbagajul plin de subwoofere, fie ele tuburi sau incinte de toate felurile. Si ii mai vezi pe unii cateodata in trafic (recunosc, si eu am fost asa candva), cu muzica data tare si cu basul care maseaza masina din toate incheieturile. Iti dai seama de un sofer ca are un "sub-nufar" in portbagaj dupa numarul de inmatriculare care vibreaza.

Si daca bagi capul intr-o masina din asta, sau chiar mergi cu una in care presiunea este asa de mare, te simti intr-o alta lume. Si mie imi place sa ascult anumite melodii cu bass, pentru ca li se potriveste. Insa in unele cazuri, din pacate foarte des intalnite, omul pastreaza boxele originale de fabrica ale masinii si isi monteaza un tub... Ii place sa auda numai "bum-bum" cred, fara sa mai auda si cuvintele cantecelor...

Si protagonistii din clipul urmator se pare ca nu au nicio problema in a sta in interiorul masinii, cu usile inchise, cand presiunea data de subwoofere onduleaza capota si scutura din toate incheieturile masinuta pick-up. Ori fi caliti si eu timpanele din aluminiu, dar cu siguranta prea multe minute sub influenta acelei "muzici" nu face bine.

De aici si curiozitatea acestui sondaj: ai si tu subwoofer in masina? Iti place presiunea acustica si sunetul de bass?

Car-audio extrem

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2011