Mic, dar incapator: JBL inghesuie 16 difuzoare intr-un Smart ForTwo

Mic, dar incapator: JBL inghesuie 16 difuzoare intr-un Smart ForTwo
  • JBL inghesuie 16 difuzoare intr-un Smart ForTwo de ultima generatie
  • Acelasi sistem audio mai propune si 2 subwoofere, plus 5 amplificatoare
  • Puterea maxima a instalatiei se ridica la... exact, ai citit bine!, 5.720 W
Distribuie pe Facebook

Acelasi sistem audio ingramadit la interiorul city-car-ului german mai ofera, de asemenea, si cinci amplificatoare, respectiv doua subwoofere. Sau, daca vrei, toate ingredientele necesare livrarii unei puteri maxime de 5.720 Watti.

Chiar daca a mai castigat cativa milimetri odata cu sosirea noii generatii, popularul Smart Fortwo ramane in continuare automobilul cu unele dintre cele mai mici dimensiuni pe care le poti intalni pe strazile planetei.

Nu te lasa insa pacalit de lungimea limitata la 2.69 metri. In ciuda detaliului cu pricina, city-car-ul german ofera suficient spatiu interior atat pentru doi adulti, cat si pentru bagajul din dotarea acestora.

Daca nu esti totul persoana care sa care geamantane si valize dupa ea, ei bine... atunci afla ca poti inghesui in orice moment in cockpitul noului Smart Fortwo o instalatie audio cu pana la 16 difuzoare.

Un exemplu concret in acest sens vine chiar de la JBL, specialistii celebrei companii americane reusind sa mai ingradeasca la interiorul city-car-ului german inca cinci amplificatoare, respectiv doua subwoofere.

Pentru o experienta completa, procesorul de semnal digital provine de la Mosconi, in timp ce redarea fisierelor muzicale se poate face inclusiv de pe telefoanele si tabletele cu iOS, Android sau Windows, prin intermediul tehnologiei A2DP.

Informatiile cu privire la aceasta mica discoteca pe patru roti se opresc pentru moment aici, nu inainte insa de a scoate la iveala si un ultim element: sistemul audio cu pricina produce... exact, ai citit bine!, nici mai mult, nici mai putin de 5.720 Watti.

Smart ForTwo by JBLMic la exterior, dar (extrem de) incapator la interior. Asa a fost caracterizat, pe scurt, noul Smart Fortwo.

Smart ForTwo by JBLNu de noi, ci de catre specialistii JBL, care au reusit sa inghesuie nu mai putin de 16 difuzoare la nivelul cockpitului...

Smart ForTwo by JBL... plus alte cinci amplificatoare si doua subwoofere. Sau, daca vrei, toate ingredientele necesare livrarii unei puteri maxime de 5.720 W.

Smart ForTwo by JBLProcesorul de semnal digital provine de la Mosconi, iar redarea fisierelor muzicale se poate face inclusiv de pe telefoanele si tabletele cu iOS, Android sau Windows.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Smart ForTwo by JBL
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2015