MTX surprinde piata cu produse interesante pentru sezonul in curs

MTX surprinde piata cu produse interesante pentru sezonul in curs
MTX Audio, mebru MiTek Electronics and Communications Group, a anuntat lansarea mai multor game de produse noi pentru sezonul in curs. Fie ca e vorba de casti, sisteme portabile, subwoofere sau amplificatoare, MTX propune o abordare proaspata axata pe calitatea produselor si pe aspectul deosebit al acestora. Asa ca merita sa aruncam o privire.
Distribuie pe Facebook

Gama StreetAudio foloseste tehnologia ZeroNoise (regasita si in produsele Streetwires) si propune patru modele de casti Over Ear (iX1), doua modele de casti In Ear (iX2), un sistem activ portabil – Thunder Puck (iP1) si doua sisteme active cu docking station, dedicate iPhone/iPad (iT1), produse prin frezare din blocuri solide de aluminiu si punand la dispozitie nu mai putin de 280W RMS. Modelul de top, iT1 air incorporeaza tehnologia Apple Airplay iar la debutul acestuia la IFA Berlin a fost laudat ca fiind cel mai impresionant produs de acest gen produs vreodata..

Bazandu-se pe succesul si rezistenta serie de amplificatoare din gama TD, MTX va prezenta noua gama Thunder Series. Acestea promit o rata minima de "mortalitate" indiferent de hotararea utilizatorului si asta ar trebui sa demonstreze seriozitatea MTX cand vine vorba de abordarea constructiei acestor produse. Dincolo de aspectul revizuit amplificatoarele vor pune la dispozitie, in functie de mode, doua variante de monobloc (dedicat subwoofer) si un model cu patru canale.

Cat despre subwoofere, MTX anunta doua game noi de produse in familia Thunder Series si promite unele dintre cele mai bune alegeri in segmentul entry si mid level de piata. Dar pentru mai multe detalii tehnice si eventual review-uri amanuntite, mai avem de asteptat.

Produse MTX Audio

Produse MTX Audio

Produse MTX Audio

Produse MTX Audio

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2013