Navigatii auto dedicate de la Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

Navigatii auto dedicate de la Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech
Daca aveai impresia ca stiai tot ce poate face masina ta, pregateste-te sa fii uimit. De acum, tot ce inseamna multimedia intr-o masina capata o noua dimensiune. Filme HD? Internet? Functiile unui SmartPhone? Orice aplicatie de Android? Facebook, Youtube sau alte activitati cu care te-ai obisnuit zilnic acasa sau la birou? TOATE ASTEA IN MASINA TA??? Desigur. Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti transformi masina intr-un adevarat centru high-tech, ce-ti va asigura atat entertainment cat si conectivitate globala in orice moment.
Distribuie pe Facebook

Ce ne propun cei de la edotec.ro?

Navigatii dedicate pentru fiecare automobil in parte (toate aparatele dedicate se integreaza perfect cu forma si culoarea bordului, cu comenzile masinii de oprire, pornire, intensitate lumini si comenzile originale de pe volan).

Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

Unele modele comercializate pot prelua informatiile de pe CAN bus-ul masinii, adica controlarea climei direct din aceste aparate, afisarea senzorilor de parcare originali, date de la computer-ul de bord: temperatura, consum, voltaj baterie, etc. Cu alte cuvinte, afli mai multe informatii despre masina ta.

Aceste aparate produse de Dynavin vin acum sub 2 platforme, una mai economica (D95) si alta mai performanta (D99). Diferenta dintre ele o face tunerul radio, care la versiunea de top este unul dual, rezultand intr-o receptie radio mai buna, chiar decat la unele aparate originale.

Un alt aspect pozitiv la versiunea de top este chipset-ul bluetooth care provine de la Parrot (cel mai bun producator de sisteme bluetooth), acestea preluand agenda telefonica de la majoritatea telefoanelor, cautare dupa nume, afisarea numelui apelantului in loc de numar, etc. Inca un punct pozitiv al gamei de top de la Dynavin este interfata grafica foarte reusita a platformei D99.

Ambele platforme au aceleasi functii: DVD-Player, USB, SD (redau aproape orice format A/V), GPS, Touchscreen, ecran HD, Bluetooth, Radio, TV analog. Optional, acestea pot avea sistem de operare Android 2.2 (cele normale sunt cu WIN CE 6.0), un sistem care permite conexiune 3G sau Wi-fi.

Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

Acest sistem ofera posibilitati nenumarate, atat pentru sofer, cat si pentru ceilalti pasageri. Sistemul ofera acces la internet prin wireless sau prin 3G, iar mai departe, optiunile sunt... infinite! La propriu! Aplicatiile pentru Android sunt din ce in ce mai multe, asa ca nu poti sa te plictisesti cu un asemenea gadget in masina.

Optional, edotec.ro mai poate oferi clientilor diferite accesorii multimedia ce sporesc confortul pasagerilor si siguranta:

- tuner tv digital HD (receptie foarte buna si la viteze mari)
- camera marsarier (comuta automat cand schimbatorul este pus in marsarier)

- tetiere cu ecrane LCD, DVD-Player si consola de jocuri wireless

Pentru a intelege cat mai bine ce poate face acest sistem de operare, iata cateva dintre aplicatii:

Google Maps - acest sistem de navigare ofera imagini 3D preluate direct de pe sateliti. Permite stabilirea de puncte de interes noi (POI). Urmarire de acasa a destinatiilor vizitate prin asocierea unui cont Google. Impreuna cu o camera video, acesta poate afisa criterii de ghidare 3D LIVE, direct pe ecran.

Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

Email accounts - acest serviciu va ofera posibilitatea de a asocia mai multe conturi de email si va anunta acustic cand primiti un mail nou.

Youtube - un serviciu optimizat pentru Android cu redare inclusiv HD a videoclipurilor.

Ipod - Permite conectarea oricarui tip de Ipod cu control al acestuia direct de pe touchscreen.

Media Gallery - redare fisierelor media de pe unitatile de stocare asociate aparatului (SD, USB).

Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

TORQUE OBD DATA - un nou serviciu in Android Market care permite preluarea datelor oferite de computer-ul masinii (temperatura, turatie, kilometraj, combustibil, presiune aer, etc). Pentru acest program este necesar si un modul OBD cu bluetooth.

Navigatii auto dedicate de le Edotec - transforma-ti masina intr-un adevarat univers high-tech

Lista poate continua datorita numarului foarte mare de aplicatii pentru Android!

Pentru a veni in intampinarea clientilor, echipa EDOTEC ofera consultanta tehnica in vederea asigurarii unui montaj corect. In cazul in care clientul este nehotarat firma ii putem recomanda produsul care corespunde asteptarilor sale.

Produsele comercializate prin www.edotec.ro dispun de garantie si service prompt si de calitate.

www. edotec.ro isi propune sa ajunga in pozitia de lider in randul magazinelor online specializate in Navigatii Auto, prin largirea ofertei de branduri si produse, prin promotii si discounturi, precum si prin posibilitatea clientilor de a-si expune parerile pe viitorul blog al magazinului.

Intra si tu pe www.edotec.ro si vezi daca masina ta se bucura de un sistem de navigatie dedicata. Transforma-ti interiorul masinii intr-un adevarat birou, in care te vei simti ca acasa, in fata televizorului si a laptopului. Echipa edotec.ro iti sta la dispozitie pentru orice informatie de care ai nevoie!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Navigatii auto dedicate de le Edotec
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2011