Noutati de la Focal

Noutati de la Focal
In timp ce competitorii Focal s-au ocupat mai mult de vanzari, producatorul francez de echipamente audio a investit in 45 de noi proiecte si ni le prezinta astazi pe primele doua.
Distribuie pe Facebook

Grile Tweeter Focal pentru Competitii

Pregatite pentru competitii, aceste grile noi sunt facute pentru a fi montate direct pe tweeter in suruburile originale.

Competitii
Partea de sub Phase plug-ul central este foarte aproape de suprafata Dome Berryllium astfel incat ii schimba frecventa inalta. Eficienta tweeter-ului este mai lineara si cresterea 3dB in frecventa este intre 9kHz si 20kHz. Phase plug-ul permite cresterea nivelului in afara axei (+3dB@30), care ofera mai multe posibilitati de integrare a tweeter-ului.
Noutati de la Focal

Punct de vedere subiectiv!
De la prima nota, poti auzi diferenta. Armonia isi face simtita prezenta mai mult, detaliile sunt mai precise. Aceste grile sunt pentru pasionati in cautarea celor mai recente imbunatatiri furnizoare de imagine precisa si stabila.
Noutati de la Focal


Midbox TBe

Cutia din polipropilen turnata permite aranjarea difuzorului 3W2 Be impreuna cu tweeter-ul TBe. Acest montaj permite reducerea totala a efectelor de defractie care vin de la chenarul cosului. Tweeter-ul este foarte aproape de difuzorul de medii si permite un foarte mic efect directiv la conectarea frecventei intre cele 2 difuzoare. Imaginea sunetului este extrem de precisa si stabila. Aceasta cutie este creata pentru a face instalarea mai usoara pe verticala la parbriz. Poate fi taiata si mutata in jos pentru o instalare mai usoara.

Noutati de la Focal

Cela doua cutii din acest kit sunt facute pentru a fi instalate pe partea stanga. Pentru a folosi difuzorul de medii pe partea dreapta, desurubati 10 suruburi, schimbati partea de jos cu partea de sus si puneti cele 10 suruburi la loc.

Noutati de la Focal Noutati de la Focal
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noutati de la Focal
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2009