Primul Porsche Panamera cu sistem audio aftermarket

Casa de tuning audio Ultimate Audio a reusit sa modifice sistemul sonor al unui Porsche Panamera. In afara de sunet, tunerii americani si-au bagat putin coada si la exterior...
Distribuie pe Facebook

Tunerii din Florida au luat un Porsche Panamera si s-au jucat putin cu el. La exterior au montat un kit de caroserie TechArt, format din bara fata si spate, prelungiri si esapament. In plus, au adaugat niste jante de 22 de inci, ca doar era loc destul. Insa, greul se face la interior, acolo unde este sistemul audio de la JL Audio.

Primul Porsche Panamera cu sistem audio aftermarket

Tot sistemul audio este foarte curat si pastreaza dimensiunile interioare ale masinii. Si in portbagaj, acolo unde zac doua subwoofere, nu ai sti ca sunt acolo, fiind ascunse de o cutie impecabil lucrata, de parca ar fi din fabrica.

Primul Porsche Panamera cu sistem audio aftermarket

Se pare ca pentru unii, a avea un sunet impecabil si de calitate conteaza mai mult decat faptul ca masina sa poata alerga cu 300 de km/h sau sa fie cea mai rapida pe 400 m. In domeniul car-audio, se pare ca nici cele mai noi modele de masini nu scapa de tuningul sonor si cad prada mainilor celor mai priceputi artisti in arta muzicii din masina. Asteptam curand ceva modificari la partea audio si la noul Ferrari 458 Italia!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Primul Porsche Panamera cu sistem audio aftermarket
mai multe