Project-X: Tuning de peste 30.000 euro pentru un Mercedes Vito

Project-X: Tuning de peste 30.000 euro pentru un Mercedes Vito
In cazul in care mai aveai impresia ca un Mercedes Vito nu ar reprezenta o platforma excelenta pentru un tuning extrem, acum ar fi momentul potrivit sa renunti la orice urma de indoiala.
Distribuie pe Facebook

Folosit in marea majoritate a timpului pe post de caraus (fie de persoane, fie de marfuri), germanul Mercedes Vito poate fi transformat cu putin efort intr-o adevarata stea de pe bulevardul tuningului. Iar daca ai impresia ca aceasta afirmatie nu poate fi sustinuta cu probe clare, atunci inseamna ca nu ai facut cunostinta cu ultima creatie a bulgarilor de la Vilner, botezata extrem de sugestiv Mercedes Vito VIP (motivele adoptarii acestei denumiri le vei regasi imediat ce vei deschide link-ul cu pricina).

Project X: Tuning de peste 30.000 euro pentru un Mercedes Vito

O alta dovada a faptului ca modelul constructorului din Stuttgart reprezinta o platforma excelenta pentru tuningul extrem se regaseste si in persoana acestui misterios Project-X, aparut in urma colaborarii intre doua companii uriase - Mercedes-Benz si Pioneer. Mai mult de atat, in conturarea acestei impresionante creatii au fost implicati direct si specialistii Brabus, tunerul din Bottrop ocupandu-se atat de partea estetica - unde si-au facut aparitia un nou kit aerodinamic, plus un set de jante cu design in noua spite duble, cat si de cea tehnica (in cazul de fata, meniul include suspensie mai joasa si evacuare sport).

Project-X: Tuning de peste 30.000 euro pentru un Mercedes Vito

Aruncand insa o privire asupra interiorului lui Project-X, observam ca modificarile enumerate putin mai sus nu reprezinta absolut nimic in comparatie cu ceea ce se afla aici. Mai exact, van-ul german ascunde de ochii curiosilor un sistem audio de inalta fidelitate, marca Pioneer, al carui cost depaseste suma de 30.000 euro. La fel de impresionanta este si puterea scoasa de componentele instalate (printre care se numara doua subwoofere de 15 inci, patru subwoofere de 10 inci, respectiv opt amplificatoare independente), ce totalizeaza un astronomic 30.050 W. In plus, pentru un rezultat cat mai 'socant' (in sensul cel bun, evident), Pioneer a instalat la bordul noului Mercedes Vito Project-X si un set profesional de mixat.

Project-X: Tuning de peste 30.000 euro pentru un Mercedes Vito

Cum succesul este garantat si de aceasta data, nu putem decat sa afirmam ca asteptam cu mare nerabdare urmatorul Mercedes Vito modificat. Probabil ar fi destul de amuzant sa ne lovim de un Vito inzestrat cu un motor pe reactie sau ceva de genul.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes Vito Project X
mai multe