Tuning Porsche: Magnat modifica extremul 911 GT3

Tuning Porsche: Magnat modifica extremul 911 GT3
Sau, in alta ordine de idei, bine-cunoscuta companie de echipamente audio nu da nici macar doi bani pe filosofia ce se ascunde in spatele crearii impresionantului supercar german.
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Germanii de la Porsche au creat impresionantul 911 GT3 cu un singur scop in minte - performanta de top. Astfel, pe langa cooptarea unui boxer de 3.8 litri si 435 cai putere, constructorul din Stuttgart a acordat o atentie sporita si manevrabilitatii, in timp ce lupta cu greutata a fost o adevarata provocare. Dar iata ca acest proces de dezvoltare nu pare sa fi contat si pentru cei de la Magnat, care au sosit cu un pachet de tuning ce include printre altele si componente audio de inalta fidelitate - o modificare inutila, ce nu face altceva decat sa aduca la bord kilograme in plus.

Tuning Porsche: Magnat modifica extremul 911 GT3

Dar sa o luam cu inceputul. Finisat intr-o nuanta exterioara de alb, "norocosul" Porsche 911 GT3 a fost decorat cu un set de stickere contrastante, ce se intind atat de-a lungul partii laterale, cat si de-a lungul portbagajului, acoperisului si al capotei motorului. De asemenea, rotile standard au fost inlocuite de un set de jante pe 19 inci, incaltate cu pneuri Yokohama de inalta performanta. Iar modificarile exterioare se opresc aici. Dar asta nu e tot. In ceea ce priveste interiorul, viitorii pasageri vor descoperi insertii de piele, accente de Alcantara si chiar cusaturi contrastante. Cireasa de pe tort? Un sistem audio de inalta fidelitate, capabil sa livreze nu mai putin de 2.100 W. Ok...

Tuning Porsche: Magnat modifica extremul 911 GT3

Daca nu ai insa de gand sa transformi extremul Porsche 911 GT3 intr-o discoteca pe patru roti si inca te gandesti la performanta pura, cei de la Magnat au si o veste buna: multumita inginerilor de la Wimmer RS, supercarul german se bucura acum de prezenta a nu mai putin de 462 cai putere si 451 Nm - indeajuns pentru o viteza maxima de 317 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Porsche 911 GT3 by Magnat
mai multe