A bagat o gagica in portbagaj ca sa vada cat de spatios este. Cum se testeaza in Ucraina un Volkswagen Arteon

A bagat o gagica in portbagaj ca sa vada cat de spatios este. Cum se testeaza in Ucraina un Volkswagen Arteon
  • In Ucraina, masinile se testeaza complet diferit de ceea ce am vazut prin alte parti
  • O bruneta cu dotari premium este folosita pentru masurarea capacitatii portbagajului
Distribuie pe Facebook

In Ucraina, la nord si est de Romania, automobilele de ultima generatie se testeaza complet diferit de ceea ce am vazut prin alte parti...

Dupa ce a reusit sa cucereasca publicul din Vest, noul Volkswagen Arteon isi incearca acum norocul in estul Europei. Ajuns pe mainile unui ucrainean, automobilul companiei din Wolfsburg a fost supus unui test... mai putin obisnuit.

Mai precis, o bruneta cu dotari premium a fost invitata sa paseasca in portbagajul modelului german cu scopul de a masura spatiul disponibil pentru bagaje. Asa cum putem observa si in urmatorul material video, urmasul vechiului (Passat) CC a trecut cu brio de proba respectiva - a carei desfasurare o poti urmari de la 7:58.

Cum testul duce lipsa unei subtitrari, trece repede mai departe si reamintim ca noul Volkswagen Arteon a fost lansat inclusiv pe piata din Romania, la un pret de pornire de 34.881 euro. Versiunea de baza ofera o motorizare 2.0 TDI de 150 CP.

In varianta de top, automobilul companiei din Wolfsburg ascunde sub capota un benzinar turbo de doi litri si 280 CP. Cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala trecute pe lista cu echipamente disponibile inca din dotarea standard, nota de plata a fost batuta in cuie de germani la 45.140 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Cars and Babes DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2017