Cristina Roman - Miss Hostess Romania!!

Cristina Roman - Miss Hostess Romania!!
In Progress si 4Tuning va incanta privile cu reprezentanta Romaniei in concursul Miss Hostess Europe. Aceasta este frumoasa Cristina Roman, din Braila. Ce-i place, de cine-i place si daca ii place, cititi aici!
Distribuie pe Facebook

Braileanca, 21 de ani, studenta in anul II la Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene. Ii place limba franceza si sa citeasca, nu-i place „minciuna cu picioare scurte”. Ea este Cristina Roman, tanara care va reprezenta Romania in Croatia, la concursul Miss Hostesse Europe ce va avea loc in localitatea Porec, sambata, 1 mai.

Cristina Roman - Miss Hostess Romania!!


Peste 20 de frumoase ale Europei se vor intrece pentru castigarea titlului Miss Hostesse Europe care se va desfasura in cadrul unui eveniment mai amplu, Rally All Stars. Desi se afla la prima editie, concursul se doreste a deveni unul cu traditie, atat in Romania, cat si la nivel European.

Cristina Roman - Miss Hostess Romania!!


„In restul Europei, titlulatura de „hostesse” o obtii cu totul altfel decat in Romania. Ea este o profesie in sine, cu cod de inregistrare, care necesita indeplinirea mai multor conditii: sa aiba studii de turism, cunostinte solide de relatii publice, sa cunoasca doua limbi straine si sa aiba atestat doveditor pentru aceasta etc. In toamna, vom invita in Romania cativa profesori din Franta si din Elvetia pentru a preda cursuri acreditate de hosting, astfel incat fetele din Romania sa poata obtine job-uri de hostesse in Uniunea Europeana, foarte bine platite. In plus, vom veni si cu o serie de oferte pentru posesoarele unui astfel de atestat”, a declarat Simona Chitac, general manager al agentiei in PRogress Media.


CRISTINA ROMAN

Data nasterii: 25 februarie 1989
Locul nasterii: Braila
Zodie: Pesti
Fizic: 1,75 m, par brunet, ochii verzi, dimensiuni 88-62-92
In prezent: studenta in anul II la Relatii Internationale si Studii Europene, Universitatea Nicolae Titulescu

Motto: Destinul conduce o jumatate din viata unui om, iar caracterul cealalta jumatate (Alfred de Vigny)


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Cristina Roman - Miss Hostess Romania!!
mai multe
Publicat în categoria: Cars and Babes DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2010