Cum se inteleg tocurile inalte cu acceleratia unui Porsche 911 Carrera 4S

Cum se inteleg tocurile inalte cu acceleratia unui Porsche 911 Carrera 4S
  • Porsche 911 991 Carrera 4S are 400 cp
  • Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde
  • Numele transmisiei PDK vine de la Porsche Doppelkupplung, adica dublu ambreiaj
Distribuie pe Facebook

Doua fete sexy ne demonstreaza ca o masina puternica poate fi condusa fara probleme atunci cand esti incaltata cu pantofi dotati cu tocuri uriase. In cazul de fata, doua prietene conduc fara probleme un Porsche 911 model 991 Carrera 4S.

Fetele de la "Fast Driving Girls" au revenit cu un film interesant. Doua prietene bune, Marty si Bonnie se urca la volanul noului Porsche 911 Carrera 4S si ne demonstreaza ca pantofii cu toc pot fi cel mai bun prieten al unei soferite. Ele conduc cu randul masina de 400 cp, dotata cu transmisie automata PDK si tractiune integrala, atingand viteze chiar si de peste 200 km/h.

Tocuri si Porsche 911 Carrera 4S

Tocuri si Porsche 911 Carrera 4STocuri si Porsche 911 Carrera 4STocuri si Porsche 911 Carrera 4S

Insa subiectul acestui clip si al acestei sedinte foto este altul. Marty si Bonnie vor sa ne arate ca fetele sexy, cu picioare lungi scoase in evidenta de tocuri inalte, pot sa fie la fel de bune la volan ca orice barbat. Si se pare ca nu doar la volan. Pentru ca in urma acestor imagini si dupa ce vei vedea filmul, te vei gandi fara indoiala de doua ori de acum inainte sa spui ca toate fetele nu se pricep la condus.

Tocuri si Porsche 911 Carrera 4SProbabil un mesaj pentru toti soferii misogini care au ceva cu femeile de la volan...

Povestea acestui clip este dupa cum urmeaza: prietenul lui Marty este plecat si isi lasa cheile masinii acasa. Si, ca o prietena buna, o suna pe Bonnie ca sa dea o tura prin oras in mare viteza. Pueril sau nu, cliseu sau nu, cert este ca trezeste fanteziile tuturor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Tocuri si Porsche 911 Carrera 4S
mai multe