Naomie Harris, noua fata Bond, ne arata cat de sexy e noul Evoque Convertible

Naomie Harris, noua fata Bond, ne arata cat de sexy e noul Evoque Convertible
  • Noul Range Rover Evoque Convertible pozeaza in compania noii fete Bond
  • Crossover-ul britanic poate fi admirat zilele acestea, in cadrul LA Auto Show, si de catre publicul larg
Distribuie pe Facebook

Relatia de prietenie dintre grupul Jaguar Land Rover si franciza 007 nu mai reprezinta demult o noutate absoluta, astfel ca promovarea noului Range Rover Evoque Convertible in compania noii fete Bond, Naomie Harris, este cat se poate de naturala.

Una dintre principalele vedete ale Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles, noul Range Rover Evoque Convertible stie cum sa se faca remarcat.

Spoilerul fata echipat cu prize uriase de aer, aripile laterale proeminente, dar si difuzorul masiv din dotarea spoilerului spate iti vor atrage numaidecat atentia, plafonul retractabil fiind insa cel care ocupa prima pozitie in topul marilor atractii ale cochetului crossover britanic.

Naomie Harris si Range Rover Evoque Convertible

Naomie Harris si Range Rover Evoque ConvertibleNaomie Harris si Range Rover Evoque Convertible

Un plafon retractabil realizat din material textil, capabil sa iti puna pe tava luna (sau, de ce nu, soarele) de pe cer in circa 18 secunde - oferind, totodata, posibilitatea curiosilor de a admira configuratia cu patru scaune individuale ce caracterizeaza departamentul interior.

In ceea ce priveste gama de motorizari, tinem sa reamintim ca propulsia noului Range Rover Evoque Convertible este asigurata de doua unitati turbo in patru cilindri, dintre care una diesel, cu 150 sau 180 de CP sub capota, si una pe benzina, ce produce 240 CP si 340 Nm.

Dar cu toate aceste detalii - inclusiv cresterea greutatii cu aproximativ 270 de kilograme si reducerea capacitatii de incarcare a portbagajului pana la 251 de litri, am facut cunostinta inca de la inceputul lunii, astfel ca acum ne vom concentra exclusiv pe partea cu Naomie Harris, noua fata Bond.

Imediat ce vom preciza si ca pretul de pornire al cochetului crossover britanic porneste de la 51.200 de euro, ceea ce se traduce printr-un plus de 16.700 euro comparativ cu versiunea in trei portiere aflata la baza. Drept urmare, suntem extrem de curiosi cum vor decurge vanzarile...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Naomie Harris si Range Rover Evoque Convertible
mai multe