Acesta este cel mai frumos SUV lansat in cadrul Salonului Auto de la Detroit 2017.

Acesta este cel mai frumos SUV lansat in cadrul Salonului Auto de la Detroit 2017.
  • Infiniti prezinta oficial noul QX50 Concept
  • SUV-ul japonez propune un design extrem de atragator
  • Propulsia este asigurata de un benzinar cu compresie variabla
Distribuie pe Facebook

Majoritatea SUV-urilor sunt mari, butucanoase si fara niciun fel de Dumnezeu atunci cand vine vorba despre stil sau prestanta. Nu insa si noul Infiniti QX50 Concept.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara zilele acestea la Detroit, respectivul studiu japonez de design arata (extrem de) bine indiferent de unghiul din care este privit.

Indiferent ca vorbim despre partea frontala ori cea posterioara, ambele entitati emit o senzatie de putere bruta datorita multiplelor arii supradimensionate caracteristice, carora li se alatura numeroase suprafete proeminente.

Aceeasi formula care denota performanta si sportivitate se regaseste inclusiv la nivelul profilului lateral, care pluseaza cu o linie a plafonului tipica automobilelor coupe. Apoi mai sunt si jantele din aliaj insotite de cinci spite duble si diametrul perfect.

Si daca tot am ajuns la insiruirea detaliilor, atunci nu putem trece mai departe pana ce nu introducem in discutie si blocurile optice alungite cu ajutorul LED-urilor, accentele cromate prezente din plin in peisaj sau tips-urile integrate in spoiler.

Infiniti QX50 Concept

Infiniti QX50 Concept

Cat despre numarul de magie operat la interior, noul Infiniti QX50 Concept propune o combinatie extravaganta de alb, albastru si maroniu, realizata din trei tipuri diferite de piele: veritabila, semi-anilina si chiar nubuck sintetic.

Ornamentele din lemn de frasin si insertiile metalice desavarsesc cabina respectivului studiu japonez de design, care aduce in atentia pasionatilor de tehnologie mai multe display-uri insarcinate cu afisarea informatii ce tin de confort sau siguranta.

Sub capota regasim o motorizare turbo in patru cilindri si cu un raport de compresie variabil, care lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala. Puterea maxima, sprintul 0 - 100 km/h si consumul mediu raman momentan un mister.

Infiniti QX50 Concept

Infiniti QX50 Concept

Infiniti QX50 Concept

Infiniti QX50 Concept

Infiniti QX50 Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Infiniti QX50 Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2017