Alfa Romeo Gloria concept, in premiera la Salonul Auto Geneva 2013

Alfa Romeo Gloria concept, in premiera la Salonul Auto Geneva 2013
Gloria, conceptul care anticipeaza lansarea unei berline Alfa Romeo destinata pietelor din Asia si Statele Unite, va fi dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Geneva (7-17 martie 2013). Alfa Romeo Gloria reprezinta rezultatul colaborarii dintre studentii Institutului de Design European din Torino (IED) si departamentele de creatie din cadrul Chrysler si Fiat.
Distribuie pe Facebook

Alfa Romeo Gloria concept are patru locuri, un ampatament de 2.900 de milimetri, o inaltime de 1.320 de milimetri, o lungime de 4.700 de milimetri si o latime de 1.920 de milimetri. Conceptul va avea sub capota fie un propulsor V8, fie unul V6. Masina va fi expusa la standul IED, fiind insotita si cinci modele diferite de jante, realizate impreuna cu OZ Racing.

"Le-am cerut studentilor IED sa ne ofere versiunea lor asupra unei berline Alfa Romeo. De-a lungul intregului proces de dezvoltare am discutat si am oferit indicatii pana cand am obtinut maximul creativitatii lor", a declarat Lorenzo Ramaciotti, responsabilul pe partea de design la Fiat si Chrysler.

Distribuie pe Facebook
mai multe