Aprobat: Lamborghini Sesto Elemento intra in productie!

Aprobat: Lamborghini Sesto Elemento intra in productie!
Nu, nu vor fi prea multe exemplare construite si nici pretul de achizitie nu va fi punctul sau forte. Dar, pana la urma, frumoasa si bestia din carbon de la Paris Motor Show, conceptul Lamborghini Sesto Elemento, intra in productie!
Distribuie pe Facebook

In cazul in care noul-si-extremul-si-unicul-si-lista-ar-putea-continua-la-nesfarsit Lamborghini Sesto Elemento te-a lasat cu gura cascata la Paris Motor Show, e posibil ca acest anunt sa iti faca toata ziua. Cele mai noi zvonuri venite tocmai din Sant'Agata Bolognese ne aduc la cunostinta faptul ca italienii planuiesc sa produca intr-o editie foarte limitata conceptul a carei fiecare particica este realizata din fibra de carbon!

Pretul de achizitie se speculeaza a se situa in jurul sumei astronomice de 2.5 milioane de euro, doar 7-10 exemplare urmand a fi construite. In cazul in care inima nu ti-a cedat inca, e momentul perfect sa punctam atuurile cu care se lauda impresionantul concept car Lamborghini Sesto Elemento - aspect extrem, demn de un avion de vanatoare, structura monococa, motor V10 de 5.2 litri si 570 cai putere, transmisie e.gear, tractiune integrala, 999 kilograme, 0 - 100 km/h in doar 2.5 secunde si viteza maxima de peste 300 km/h.

Iar ca pachetul sa fie complet, AICI poti admira supercarul italian in primele fotografii live!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2010