ASA va arata urmatorul Civic. Cand se lanseaza pe piata noul model

ASA va arata urmatorul Civic. Cand se lanseaza pe piata noul model
  • Honda a adus la Geneva prototipul urmatorului Civic
  • Modelul cu pricina adopta un design similar versiunii americane
  • Varianta de serie va ajunge pe piata in 2017
Distribuie pe Facebook

Honda prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva prototipul urmatorului Civic. Noul model va ajunge pe piata, in versiunea de serie, la inceputul anului viitor, conform oficialilor japonezi.

Chiar daca au trecut doar cinci ani de la debutul sau, actualul Civic pare sa aiba zilele numarate. Inca alte 10 - 12 luni, iar cea de-a noua generatie a compactei japoneze va disparea complet de pe piata.

Locul acesteia va fi luat de un model complet nou, ale carui linii si forme isi vor regasi originea in design-ul ce insoteste versiunea vanduta peste Ocean, in Statele Unite ale Americii.

O demonstreaza inclusiv proaspat lansatul Honda Civic Hatchback Prototype, pe care publicul larg il poate admira in toata splendoarea sa cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva.

Honda Civic Hatchback Prototype

Privit din fata, conceptul cu pricina impresioneaza in special prin prizele supradimensionate din dotarea spoilerului, dar nu vor trece neobservate nici blocurile optice alungite pana la nivelul grilei radiatorului.

Mergem mai departe si ajungem in dreptul profilului lateral, acolo unde prototipul urmatoarei Honde Civic Hatchback ne intampina alaturi de aripi proeminente si jante in cinci spite duble.

In ceea ce priveste partea posteriora, lista cu atractii principale include difuzor de aer, evacuare centrala, eleron pentru plafon si, nu in ultimul rand, stopuri stilizate sub forma literei C.

Honda Civic Hatchback Prototype

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca modelul de serie sa mizeze mai degraba pe o evolutie a retetei actuale decat pe o reteta complet noua - din punct de vedere stilistic vorbind.

Model de serie care, dupa cum precizam inclusiv cateva randuri mai sus, va ajunge pe piata la inceputul anului viitor, alaturi de trei motorizari turbo, dintre care doua pe benzina, de 1.0 sau 1.5 litri, si unul pe motorina, cu capacitate de 1.6 litri.

Cea de-a zecea generatie a compactei japoneze va fi construita tot in Marea Britanie, exemplarele iesite de pe linia de productie fiind apoi exportate in intreaga lume.

Honda Civic Hatchback Prototype

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Honda Civic Hatchback Prototype
mai multe