Audi a prezentat noul TT ultra quattro

Audi a prezentat noul TT ultra quattro
Compania Audi a prezentat, joi, noul concept TT ultra quattro, care vine cu o reducere a masei pentru cresterea perfomantelor.
Distribuie pe Facebook

Noul autoturism Audi TT ultra quattro are o masa de 1.111 kilograme si prezinta un motor de 2.0 TFSI de 310 cai putere, ceea ce inseamna un cal putere pentru fiecare 3,6 kilograme, fapt ce ii ofera performante impresionante modelului german.

Pentru reducerea masei, producatorii de la Audi au folosit un mix de materiale din aluminiu si magneziu. Totodata, noul model TT ultra quattro are si cateva sectiuni confectionate din plastic
ranforsat cu fibra de carbon. In podea se regasesc elemente din magneziu, iar sasiul e facut integral din aluminiu. Jantele noului model de la Audi sunt din aliaj, iar sistemul de evacuare este realizat din titan.



Producatorii nemti nu au dat nici un detaliu in ceea ce priveste o eventuala versiune de serie a noului Audi TT ultra quattro, insa au precizat ca tehnologiile folosite pentru acest model ar putea fi utilizate pentru o serie limitata.

Audi TT ultra quattro

Audi TT ultra quattro

Audi TT ultra quattro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2013