Audi lanseaza un nou SUV COUPE cu care mergi aproape gratis. Autonomia anuntata

  • Anunta un nou SUV coupe cu zero emisii
  • Sistem de propulsie cu 306 CP
  • Va fi al saptelea model electric din gama Audi
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat primele imagini cu conceptul Q4 Sportback e-tron. Acesta anunta un nou SUV electric, cu alura de coupe, care urmeaza sa debuteze anul viitor.

Constructorul din Ingolstadt continua ofensiva in segmentul SUV-urilor electrice cu un nou model care urmeaza sa fie lansat candva anul viitor. Numele sau este Q4 Sportback e-tron si, asa cum bine poti vedea, vorbim despre un SUV cu valente de coupe.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Modelul de serie este anuntat de noul concept Q4 Sportback e-tron, pe care il poti admira si tu in imaginile alaturate. O veste buna este ca SUV-ul pe care il vor lansa nemtii anul viitor va semana cu acest concept, in contextul in care va prelua de la el majoritatea liniilor.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept masoara 4.6 metri lungime, 1.9 metri latime, 1.6 metri inaltime si are un ampatament de 2.77 metri. Asadar, un SUV compact de dimensiuni medii.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Sistemul de propulsie este identic cu cel al lui Q4 e-tron si este compus din doua motoare electrice care dezvolta in total 306 CP. Clientii pot opta fie pentru o tractiune integrala fie pentru una spate.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

In ceea ce priveste performantele, noul SUV electric de la Audi atinge 100 de km/h in 6.3 secunde si are o viteza maxima de 180 km/h.

Multumita unui acumulator de 82 kWh, autonomia electrica ajunge la 450 de kilometri, sau 500 daca vorbim de varianta cu tractiune RWD. Bateriile pot fi incarcate la statii cu puteri de pana la 125 kW.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

In momentul lansarii, Q4 Sportback e-tron va fi al saptelea model electric (de serie) al nemtilor de la Audi.

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi Q4 Sportback e-tron Concept
mai multe